Billedet er fra Venedig

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Lounge
 • Mødelokaler
 • Gratis WiFi
  Gratis WiFi

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Ambasciatori

Med stoppested lige uden for hotellet kommer du nemt og hurtigt til Venedig, med sine kanaler, Rialtobroen og Markuspladsen.
Ambasciatori ligger ca. 10 minutters buskørsel fra Venedig og har et stoppested lige uden for hovedindgangen. Der er desuden kun 800 m til banegården Mestre, mens der til lufthavnen Marco Polo er omkring 12 km.

Dette moderne, elegante city-hotel i venetiansk stil rummer i alt 92 rummelige, støjisolerede værelser med gratis trådløs internetadgang, herunder 19 enkeltværelser og 4 juniorsuiter. Af faciliteter tilbydes der endvidere en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, vekselbørs og en elevator. Hertil kommer en bar og en restaurant. Gæsterne kan også bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling og parkere bilen på hotellets parkeringsplads eller i den overdækkede parkeringsgarage

Alle værelser rummer eget badeværelse med brusebad/badekar og hårtørrer, ligesom der også er en dobbelt- eller kingsize seng. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio og gratis trådløs internetadgang. Hertil kommer safeboks, minibar såvel som regulerbare klimaanlæg og radiatorer som standardindretning i alle boligenheder.Sport/underholdningDette hotel rummer et veludstyret motions- og fitness-center.ForplejningMorgenmad tilbydes som en varieret buffet med frisk frugt, kornprodukter og croissanter, mens aftensmaden tilbydes a la carte eller som menu.

Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.