Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Venedig

 • Klassisk musik - Vivaldi

  03.04.15: Henrik Juul
  Er normalt ikke den store fan af klassisk musik, men på vores tur købte vi billetter til knap 1.5 times klassisk musik på Chiesa della Pietà (3 minutter fra Markus pladsen, ud mod vandet).
  Se hele rejsetippet
 • Billig gondol i Venedig

  (Bedømt af 42 personer)
  14.05.13: Anette Friis
  Hvis du er så heldig at skulle en tur til Venedig, men synes det er for dyrt at ofre de 80 euro, som det tit koster at tage en tur med gondol, så fortvivl ikke.
  Se hele rejsetippet
 • Venedig på gåben

  (Bedømt af 5 personer)
  13.05.13: Tina Svendsen
  Vi besøgte for nogle år siden Venedig på en endagstur. Efter besøget besluttede vi at vende tilbage og prøve at tage overnatninger på hotel i Venedig.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Venedig

Bibione - Børnenes Italien
Rejsetips indsendt af:
Allan Bach
Århus
12. nov. 2011

Bibione - Børnenes Italien

At rejse er at leve, var der engang en berømt forfatter, der sagde; men alle med børn ved, at det ikke kun er forældrene, der skal vælge destination.
Bibione ligger i det nordlige Italien direkte ud til Adriaterhavet. Vi kørte selv derned, da der fra den danske grænse kun er omkring 1500 km. 

Det er en fantastisk børnevenlig by med en 400 meter bred sandstrand og om aftenen lukkes centrum af for biler, så man kan nyde aftenlivet på de brede boulevarder. 

Hvis man tager til Bibione, skal man helt klart unde sig selv en tur til Venedig, der ligger 100 km. derfra. Der findes busture dertil, der godt nok er lidt dyre, men at sejle til Venedig er helt klart en oplevelse, man ikke må være foruden. Og når man er der, skal man selvfølgelig sejle i gondol. Men prut om prisen og vælg ikke den første, for nogle af turene er korte, mens andre er lange, med fortællinger om Venedig by, der har en større historie end de fleste forventer. 

For at vende blikket tilbage mod Bibione, skal det nævnes, at det er en ren turist-by; men ikke negativt forstået. Den summer af liv, med masser af restauranter og butikker. Både legetøj til børnene og tøj eller smykker til de voksne. 

Man kunne blive ved med at fremhæve ting om Bibione, men hvis man er en børnefamilie og gerne vil have trygge rammer for de små poder, så oplev Italiens nordlige egne med udgangspunkt i deres vel nok mest børnevenlige rammer.
Bibione...........

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Venedig

Hoteller i Venedig
Rejser til Venedig
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/venedig/bibione-boernenes-italien.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.