Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Venedig

 • Klassisk musik - Vivaldi

  03.04.15: Henrik Juul
  Er normalt ikke den store fan af klassisk musik, men på vores tur købte vi billetter til knap 1.5 times klassisk musik på Chiesa della Pietà (3 minutter fra Markus pladsen, ud mod vandet).
  Se hele rejsetippet
 • Venedig på gåben

  (Bedømt af 5 personer)
  13.05.13: Tina Svendsen
  Vi besøgte for nogle år siden Venedig på en endagstur. Efter besøget besluttede vi at vende tilbage og prøve at tage overnatninger på hotel i Venedig.
  Se hele rejsetippet
 • Spar tid på transport i Venedig

  (Bedømt af 2 personer)
  11.05.13: Katrine Black-Jensen
  Er vendt hjem efter en skøn og solrig tur til Venedig sammen med min mor, hun er gangbesværet og rolator bruger så tænkte meget over hvordan det skulle gå med alle de broer og bus-færger
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Venedig

Billig gondol i Venedig
Rejsetips indsendt af:
Anette Friis
Middelfart
14. maj 2013

Billig gondol i Venedig

Hvis du er så heldig at skulle en tur til Venedig, men synes det er for dyrt at ofre de 80 euro, som det tit koster at tage en tur med gondol, så fortvivl ikke.
For omkring 1 euro kan du nemlig godt komme ud at sejle med gondol alligevel.
I Venedig har der siden 1600-tallet eksisteret en slags overfart over Canal Grande MED GONDOL. Denne gondol-overfart kaldes en TRAGHETTO og blev/bliver brugt, når man vil skyde genvej over Canal Grande til den modsatte bred.
I 1600-tallet fandtes der ca. 42 steder, hvor man kunne krydse Canal Grande - nu findes der kun 7 overfartssteder tilbage. Til gengæld er de fint markeret med store TRAGHETTO- skilte (se billede) -ofte med en fin "vente-pavillon" ved siden af.
På billedet ses en Traghetto-gondol ud for et af Traghettostederne - nemlig Venedigs berømte fiskemarked. Hvis du gerne vil vide mere om, hvor i Venedig disse Traghetto-steder findes, er de bl.a. fint indtegnet på kortene over Venedig i rejseguiden "Venedig og Veneto" (Politikens forlag). God sejltur!!

Kommentarer til rejsetippet om Venedig

pr. person eller pr. gondol??

17/05 2016 Frank Nissen
Alle siger at det er SÅ dyrt at sejle med gondol i Venedig, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad det reelt koster...
Jeg har fundet en side hvor man kan se de officielle tariffer. Her koster en standard tur på 30 minutter og max 6 personer 80€. Men jeg kan simpelthen ikke finde ud af om det er pr. person eller pr. gondol. Er der nogen der kan hjælpe med dette??

Billig gondol tur

29/07 2013 Lene
Husk blot at man skal stå op hele vejen i gondolen - er prøvet og ellers alletiders tip.

Alletiders tip

11/07 2013 Annie Harstung
Tak fordi du deler dette tip.

Gondoltur

11/07 2013 ALB
Jeg har kigget på gondolerne hver gang, jeg har været på besøg i Venedig - og ikke villet give så mange penge for en tur. Ærgerligt at jeg ikke havde opdaget den kanaltur, for jeg kommer sikkert ikke derned igen, men nu kan jeg så give tippet videre til mine børn og børnebørn - TAK til dig :O)

Billig gondol tur

11/07 2013 Lila Towle
Det er en kort men spændende gondoltur med traghetto - især da det ikke kun er turister, der bruger den. Den er også praktisk hvis man vil lave en rundtur til Dorsoduro - f.eks. over Accadémia broen og retur fra San Salute. Da vi var der i marts 2013 var prisen for ikke-venetianer dog 3 euro. Og pas på udenfor højsæsonen - der er kun få, der sejler året rundt.

Billig gondol tur

16/05 2013 Kristinn Henneberg
Hvis jeg bare havde vidst det så ville jeg ikke været gået glip af en tur i en gondol. Sidst jeg var i Venedig var i 2007 og da kostede det omkring 700 kroner for en kort tur. Har lige checket kortet og lige som du fortalte så er de mærket ind.

5 stjerner

16/05 2013 Lone
Et rigtigt godt tip, som skulle have 5 stjerner.
Maskinen stoppede på 2...
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Venedig

Hoteller i Venedig
Rejser til Venedig
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/british-columbia/et-oerkenomraade-i-canada-nkmip.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.