Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Italien

Fly til Venedig

Her kan du bestille dit fly til Venedig i Italien. Se priser og vælg blandt de bedste priser på fly til Venedig. Se også flybilletter til andre destinationer.

Guide til lufthavne i Venedig

Når du rejser med fly til Venedig, lander du enten i Aeroporto di Venezia Marco Polo, eller den noget mindre Treviso Airport.
Størstedelen af fly til Venedig fra Danmark lander i Marco Polo, som er placeret lidt uden for byen Mestre på fastlandet, ca. 7 km nord for Venedig. Treviso beflyves af meget få fly direkte fra Danmark. 
 

Marco Polo lufthavn i Italien

Oversigtskort over Marco Polo lufthavnen
Navn: Venedig Marco Polo Lufthavn
Adresse: Viale Galileo Galilei, 30/1, 30100 Venezia, Italien
Tlf.:  +39 041 2606111
Website: www.veniceairport.it
IATA kode: VCE
 
Flyvetider til Venedig:
Der er ingen direkte fly til Venedig så derfor er der varierende flytider.

Tidszone: UTC +1 (CET)

Transport til og fra Venedig lufthavn

Transport til og fra Venedig lufthavn
Når du kommer med fly er turen fra Marco Polo lufthavn til Venedig hurtigst at sejle, men det er også muligt at tage den lidt længere tur over land. Falder valget på én af de offentlige transportmidler, kan det anbefales at købe et Venice Card, der giver dig adgang til ikke bare offentlig transport, men også offentlige toiletter i Venedig. Kortet kan købes med 1 - 7 dages gyldighed. 

Husk, at al transport i centrum af Venedig foregår til fods eller i båd, da biler ikke har adgang her. Det tætteste du kan komme i bil/bus er Piazzale Roma, der derfor er trafikknudepunktet, hvor du skifter til vand-transport.

Båd - Vaporetto

Det private transportfirma Alilaguna har hele 4 linier, der sejler dig fra Marco Polo lufthavn til adskillige centrale stop rundt om i Venedig. Denne form for lufthavnstransport er ikke blot den hurtigste, det er også langt den smukke-ste måde at ankomme til en by som Venedig. For at komme fra lufthavnen til bådenes kajplads, skal du benytte den gratis shuttle.

Bus

Den mest populære transport mellem Marco Polo lufthavn og Venedig er ekspres-lufthavnsbussen ATVO, der på blot 20 minutter transporterer dig i komfortable busser direkte ind til Piazzale Roma i Venedig - eller den anden vej. Derudover kører to ACTV-bybussen linie 5 fra Marco Polo lufthavn direkte ind til Piazzale Roma i Venedig.

Tog

Der er ingen togforbindelse fra Marco Polo lufthavn ind til Venedig, men skal du rejse videre til destinationer udenfor Venedig, kan du tage bus fra lufthavnen til enten Santa Lucia stationen i Venedig eller stationen i Mestre, hvorfra der er togforbindelser til resten af Italien.

Taxi

Da Venedig er bilfri, er det ikke taxier, der holder i kø og venter på dig udenfor lufthavnen. Men hvis du ønsker at blive kørt ind til Piazzale Roma, kan du bestille en taxi ved reservationsskranken i ankomsthallen. Derudover er der et stort udvalg af shuttle/limousine services.

Water taxi

Water Taxi er Venedigs svar på limousinen, og hvis du er villig til at betale ekstra for hurtig, komfortabel og uforglemmelig transport til og fra lufthavnen, er det bestemt anbefalelsesværdigt. En af fordelene ved en Water Taxi er, at du kommer så tæt på dit hotel, som det overhovedet er muligt, og dermed sparer tid. En Water Taxi kan tage op til 10 personer med af gangen.

Lejebil

At leje en bil, er ikke noget, der kan anbefales, hvis du hele din ferie skal opholde dig i selve Venedig. Har du derimod planer om at holde ferie udenfor Venedig, eller tage på udflugt en enkelt dag eller to, så vil en lejet bil være en kærkommen bonus til din ferie. Hos FDM travel kan du nemt bestille en lejebil til din ferie.

Fordele og ulemper ved Marco Polo lufthavn

Fordele: Lufthavnen har mange moderne faciliteter at give sig til.

Ulemper: Man må forvente at opleve en lufthavn hvor det kan virke lidt stressende at være. Som turist må man indse, at Venedig bare er en utrolig populær turistdestination. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Venedig?

Hotel Marconi
Dejligt 3-stjernet hotel, lige ved Canal Grande....
Se mere og bestil her
Rejser til Venedig - ​Turister fra hele verden valfarter til Venedig - og ikke uden grund. Venedig kan uden at ryste på hånden betegnes som én af de smukkeste og mest fantastiske byer i verden.
Hoteller i VenedigHer kan du vælge dit hotel i Venedig, fx et billig hotel i Venedig centrum, Cannaregio, Castello eller San Marco kvarteret.
Rejsetips om Venedig - Læs andre danske turisters erfaring og råd om Venedig.

Læs mere om rejser til Venedig


Rejser til Venedig
Krydstogt til Venedig
i Venedig
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/costa-dorada/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.