Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Venedig

Forestil jer en by, der rejser sig som et eventyr ude midt i en lagune. En by, hvor romantiske kanaler, gondoler og broer gør det ud for gader, busser og metro. Her i Venedig, Adriaterhavets dronning, får I en rejseoplevelse for livet. Fordyb jer i Vivaldis, Casanovas og Marco Polos Venedig med klassiske seværdigheder som Markuspladsen, Rialtobroen og Dogepaladset.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Rialtobroen

Rialtobroen er den store hovedbro, der fører over Canal Grande i hjertet af Venedig. På broen er der flere forretninger, og I får et godt vue over kanalen med de mange gondoler og vandbusser.

Før Rialtobroen blev bygget i 1591, kunne indbyggerene her passere Grand Canal med færge eller via en træbro. I nærheden af Rialtobroen ligger et lækkert fødevaremarked, som også er et besøg værd.
Markuspladsen og Markuskirken

Markuspladsen og Markuskirken

De færreste rejser til Venedig uden at runde den mageløse Markusplads, der ubetinget må være en af Venedigs største seværdigheder. Sæt jer her på en af de udendørs caféer og nyd det myldrende liv af turister, handlende og duer.

På Markuspladsen ligger den smukke Markuskirke, der blander arkitektur fra øst og vest.

 

Dogepaladset og Sukkenes bro

Tidligere blev Venedig regeret af en doge, der holdt til i det skønne Dogepalads på Markuspladsen. Dogepaladset i lyserød marmor er i dag en klassisk attraktion, når I rejser til Venedig.

Blandt de mange rum og sale er der alt fra Kæmpernes Trappe til Torturkammeret, hvor de mistænkte blev forhørt ved hjælp af mere og især mindre humane metoder.

Sukkenes Bro er den legendariske bro, der fører fra Dogepaladset over til fængslet på den anden side af Rio del Palazzo kanalen.

Havn

I Venedig lægger krydstogtskibene til kaj ved Venedigs krydstogtterminal i lagunen. Terminalen er forbundet med byens centrum af en bro, hvor der er en højbane, som giver hurtig adgang til Venedig.

Hvis I vil forkæle jer selv, kan I i stedet tage en af de flotte mahognivandtaxaer i stedet.

Klima

Sommeren i Venedig kan være varm og fugtig og en tordenbyge om eftermiddagen er ikke unormal. Temperaturen om dagen ligger ofte omkring 30 grader. Om efteråret kommer tågen snigende ind over lagunen ude fra havet.

I vinterhalvåret kan der forekomme let frost, men sjældent sne. Der er mulighed for regn hele året, men det meste nedbør kommer om foråret og efteråret.
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/athen/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.