Billedet er fra Venedig

Fakta

  • Safe
    Safe
  • Concierge
  • Lounge
  • Gratis WiFi
    Gratis WiFi

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

San Cassiano Ca Favretto

San Cassiano Ca' Favretto er placeret ca. 5 minutters gang fra Rialtobroen i et af Venedigs rolige og romatiske kvarterer, med udsigt over Canal Grande.
Der er gode forbindelser til Markuspladsen og hovedbanegården Santa Lucia med vaporetto (vandbussen). Marco Polo lufthavn ligger ca. 12 km fra city-hotellet, mens der til lufthavnen Treviso-Sant'Angelo er omkring 32 km. Denne villa fra det 14. århundrede er indrettet med antikviteter og lysekroner af Muranoglas. Det klimatiserede etablissement tilbyder i alt 36 værelser samt faciliteter såsom en foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der er safeboks, fjernsynsstue, café og en morgenmadsrestaurant. Endvidere tilbydes der WLAN/internetadgang og mulighed for at bestille roomservice mod betaling. På hvert enkelt værelse er der hårtørrer, dobbeltseng, telefon, satellit-tv og radio. Af andre behageligheder på værelserne er der safeboks, minibar, internetadgang og regulerbare klimaanlæg og radiatorer. Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen. American Express, Diners Club, MasterCard og Visakort accepteres som betalingsmidler.
Denne side er udskrevet d. 2. december 2016 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.