Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Venedig

 • Klassisk musik - Vivaldi

  03.04.15: Henrik Juul
  Er normalt ikke den store fan af klassisk musik, men på vores tur købte vi billetter til knap 1.5 times klassisk musik på Chiesa della Pietà (3 minutter fra Markus pladsen, ud mod vandet).
  Se hele rejsetippet
 • Billig gondol i Venedig

  (Bedømt af 42 personer)
  14.05.13: Anette Friis
  Hvis du er så heldig at skulle en tur til Venedig, men synes det er for dyrt at ofre de 80 euro, som det tit koster at tage en tur med gondol, så fortvivl ikke.
  Se hele rejsetippet
 • Venedig på gåben

  (Bedømt af 5 personer)
  13.05.13: Tina Svendsen
  Vi besøgte for nogle år siden Venedig på en endagstur. Efter besøget besluttede vi at vende tilbage og prøve at tage overnatninger på hotel i Venedig.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Venedig

Venedig - Kulturrig og romantisk.
Rejsetips indsendt af:
Maibrit Nielsen
København
8. maj 2013

Venedig - Kulturrig og romantisk.

Vi tog en uge til denne skønne by, som er rig på kultur og romantik, og Venedig leverer, hvad man forventer på alle områder. Der er dog nogle få ting, der er gode at være opmærksom på.
Priser på hotelværelser i centrum ligger fra 1200 pr. person pr. nat, så det kan godt betale sig at tage ca 10 km ud af byen til f.eks. den lille by Mestre, hvor priserne ligger fra 300 kr pr. nat. Herfra kører der busser næsten hele døgnet direkte til centrum. Markuspladsen, hvor Dogepaladset og Markuskirken ligger, er også hvor der er flest mennesker/turister, og hvor det er muligt at købe sig en gondoltur rundt i kanalerne til den nette sum af 100 €. Vil man ind i Markuskirken el. Dogepaladset, som er et museum, må man regne med at stå i kø i lang tid i solen. For at komme rundt i Venedig kan man benytte kanalbussen eller man kan tage en vandtaxi.
Sanser stimuleret

Sanser stimuleret

På trods af mange turister og overbebyrdede tjenere, lykkedes det os alligevel at finde en skøn restaurant i centrum hver aften og alene stemningen på disse kan få en til at ønske sig tilbage snarest muligt. Sammen med kulturen, arkitekturen, maden og vejret er dette en by der stimulerer alle sanser nonstop og helt sikkert en by, hvor romantikken vil blomstre, hvis ikke den gør det i forvejen.

Kommentarer til rejsetippet om Venedig

Venedigbesøg

11/07 2013 ALB
Der er flere ting man skal være opmærksom på når man besøger Venedig. Hvis man vil spise på eller tæt på Markuspladsen, skal man passe på hvor mange borde der er under dugen - man får lov at betale for alle bordene. Vandtaxierne er hurtige til at tilbyde transport - fint nok hvis man har penge nok - tag vandbussen. Hvis man vil på besøg i Markuskirken skal man være opmærksom på, at man kan blive afvist hvis man ikke er tildækket over skuldrene. Man kan i "tobaks" forretninger købe heldagsbilletter, så man kan køre med bus og sejle alt det man kan nå i løbet af en dag. Her kan man også nå ud til de 3 øer i lagunen - og man kan nå at besøge Venedig ved både dag og nat. Der er dejligt dernede - har været der over 20 gange ;O) Jeg har aldrig boet i selve Venedig men i en af feriebyerne f. eks. Lido di Jesolo, der er hotelprisen til at overkomme - også med helpension - rigtig god ferie til jer, der skal afsted.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Venedig

Hoteller i Venedig
Rejser til Venedig
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/korfu/miami-sea-view.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.