Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Verona

  • Operatur til Verona

    (Bedømt af 3 personer)
    26.02.11: Knud Erik Dissing
    Sommer tur til det nordlige Italien, til den smukke historiske by Verona. Rejste med FDM travel dertil Juli 2010 og var der i 6 uforglemmelige dage.
    Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Verona

Opera i Verona
Rejsetips indsendt af:
Annette Opstrup
Odense
14. juli 2014

Opera i Verona

Vi var på ferie ved Gardasøen og det var derfor oplagt at tage til Verona for at opleve en operaforestilling i den gamle arena. Det var Carmen, som vi fik chancen for at høre og se.
Vi bestilte billetter hjemmefra på den officielle hjemmeside og havde valgt de billigste pladser ude i siden (afsnit C/F) på stentrapperne, 22 + 4 euro pr stk.

Forestillingen var imponerende flot, med 150 - 200 mennesker på scenen + heste og æsler. Dertil kom det store orkester. Sangerne benytter ikke mikrofoner men stemmerne kommer fint ud til publikum.

Der var pause (20 - 30 minutter) efter hvert akt, og dermed 3 pauser i vores tilfælde. Dette betød at den ret lange Carmen varede i over 4 timer. Da operaen først starter kl. 21 af hensyn til de varme sommerdage, var vi altså først færdige kvart over et om natten, og så skulle vi køre tilbage til Gardasøen.
Gode råd!

Gode råd!

Parkering i et P-hus nær arenaen kostede 16 euro for > 7 timer. Det var ikke noget problem at komme derfra efter forestillingen.

Kom i god tid til de unummererede pladser. Man kan komme ind fra kl. 19.

Arenaens medarbejdere propper tilskuerne tæt sammen på de unummererede trin, så selvom trinene er brede skal du give plads til bagmandens sko bag din bagdel. Du kan ikke læne dig tilbage og du kan ikke strække benene pga ham foran dig. Og så var der endda ikke udsolgt, da vi var der. Til gengæld er trinene høje og alle kan se godt.

Vælg evt. de lidt dyrere billetter, så du kan sidde midt for, eller nummererede pladser på klapstole fra 75 til 189 euro.

Officielt er der en dresscode med festtøj, og der var da også nogle flotte skrud på de dyre pladser, men vi så også afslappet påklædning i alle afsnit. En god kikkert hjalp os med at udfylde ventetiden.

Medbring hynder / tæpper til de hårde trapper. Enkelte lokale italienere kom i god tid og lagde deres hynder på trinene og gik derefter ud igen for at hente mad og kom først tilbage 15 minutter før start. Usikkert om den går en anden gang :-)

Der er ikke toiletter inde i arenaen, men det er opsat toiletvogne lige udenfor.

Du må gerne medbringe mad og drikkevarer, blot ikke glasflasker eller knive. Du kan også købe hynder, mad og drikkevarer af sælgerne, der går rundt før forestillingen og i pauserne.
Prøv det!

Prøv det!

Til trods for ømme balder og hævede ben så var det en stor oplevelse, som vi gerne vil prøve igen.

Operaer

Kommentarer til rejsetippet om Verona

5-stjernet info. 💥💥💥💥💥

15/08 2016 Janne
Super info. vedr. al det praktiske i forbindelse med en forestilling i arenaen.Tak!

Ved ikke hvorfor stjernemarkeringen låste på sølle én stjerne!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.