Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Verona

 • Opera i Verona

  (Bedømt af 5 personer)
  14.07.14: Annette Opstrup
  Vi var på ferie ved Gardasøen og det var derfor oplagt at tage til Verona for at opleve en operaforestilling i den gamle arena. Det var Carmen, som vi fik chancen for at høre og se.
  Se hele rejsetippet
 • Operatur til Verona

  (Bedømt af 3 personer)
  26.02.11: Knud Erik Dissing
  Sommer tur til det nordlige Italien, til den smukke historiske by Verona. Rejste med FDM travel dertil Juli 2010 og var der i 6 uforglemmelige dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Verona

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Opera i Veronas gamle arena

Karen Margrethe Hartvigsen
Karen Margrethe Hartvigsen

Går sommerferien til Gardasøen, så tag endelig en fantastisk operaoplevelse i den gamle arena i Verona med i købet. Når mørket sænker sig, tænder tilskuerne på de øverste række deres udleverede levende lys og skaber en stemningsfuld optakt til forestillingen.

Stemningen fortsætter på ægte italiensk aftenen igennem med følelsesfulde tilråb af ”bravo, brava og bravi”. Og er begejstringen rigtig høj kan I opleve "dacapo" midt i forestillingen. Tag gerne madkurv og drikkevarer med.

Tip i tippet

Er I mest til en uformel atmosfære, så vælg pladser på "marmortrinene”. På stolerækkerne er der dresscode og shortsene skal skiftes ud med lange bukser. www.arena.it

Periode

Sommer

Nærmeste lufthavn

Verona

Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/extended-stay-america-minneapolis-bloomington.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.