Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Ocho Rios

Ocho Rios ligger på Jamaicas nordkyst, midt imellem hovedstaden Kingston og den populære turistby Montego Bay. På spansk betyder Ocho Rios otte floder, men byens navn stammer nok snarere fra de mange vandfald i området. Kyststrækningen omkring Ocho Rios byder på lige præcis det, der gør Caribien verdensberømt: varmt, blødt sand og turkisblåt vand.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Dunns River Falls

Ocho Rios’ vigtigste seværdighed er det mægtige vandfald Dunns River Falls, hvor I kan klatre op ved siden af vandfaldet, der kaster sig ca. 200 m ned i et bassin på stranden. De lokale siger, at det er her, himlen løber ud i havet. Hvis I gerne vil tage turen op langs vandfaldet, er det en god ide at medbringe sko, der er skridsikre selv i vand. Ellers kan I leje sko på stedet.
Mystic Mountain

Mystic Mountain

Mystic Mountain er en forlystelsespark i regnskoven. Det egner sig til både børn og voksne og har bl.a. forlystelser som Sky Explorer, som er en stolelift, der løfter gæsterne ca. 200 m op over det frodige landskab. Oppe på toppen kan I fx prøve rutsjebanen Bobsled Jamaica eller hoppe en tur i badelandet.
Reggae

Reggae

Reggaemusikken har dybe rødder i Jamaica, og musikelskere må ikke gå glip af Nine Mile, Bob Marleys fødested. Det tager ca. 75 minutter at køre til Nine Mile, og her ligger Bob Marleys hjem og mausoleum.

Havn

Krydstogterne lægger til ved to forskellige moler i Ocho Rios. Molen Turtle Bay Pier ligger ved siden af byens restauranter og butikker. Molen James Bond Pier er mere industriel og ligger en smule længere mod vest.
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-phangan/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.