Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Japan

Japan – hightech og traditioner

Rejser du til Japan, vil du ved første øjekast opleve et land i utrolig fremdrift. Et turbulent, hypermoderne, blinkende og farvestrålende hightechsamfund med speederen i bund. Det kan virke fremmedartet, ikke mindst med de tusindvis af skilte og neonreklamer i fremmede tegn, man ikke forstår et ord af. Tag en dyb indånding og sug indtrykkene til dig, for så står oplevelserne vitterlig i kø for at gøre indtryk på dig.
Skraber du lidt i overfladen, vil du opleve et land, hvor hightech og traditioner forsøger at forenes og respekt til hinanden. Det stilrene jakkesæt, hiphoppernes spraglede tøj ses overalt i gadebilledet mens kimonoen er gemt til specielle lejligheder. Buddha statuerne vinker til dig fra templerne mens stormagasinerne, der er fyldt til randen med alverdens elektroniske dingenoter og mærkevare, gør sit for at lokke dig. Beton, glas og stål står i skærende kontrast til naturens smukke former og farver, men det gør bare oplevelsen meget større.

Japanerne selv fuldender oplevelsen. De smiler, er nysgerrige, høflige, opmærksomme og gør deres yderste for at du er tilfreds. Du vil ganske enkelt føle du er deres centrum.
Tokyo – futuristisk og alligevel med sjæl

Tokyo – futuristisk og alligevel med sjæl

På din rejse til Tokyo, oplever du en smeltedigel af blinkende lysreklamer, et mylder af mennesker, futuristiske bygningsværker der rager mod himlen, smart mode og en ung generation der prøver grænser af. Alligevel formår Japanerne at holde nogle af de gamle traditioner i hævd. Sumobrydning er måske det bedste eksempel, der i et enormt omgang drage tilskuere og TV-seere til som aldrig før. Kimonoen findes stadig i de fleste hjem, men gemmes til særlige lejligheder.

Skal du have en oplevelse ud over det sædvanlige, på din rejse til Tokyo, bør du besøge det enorme fiskemarked, Tsukiji Market. Der er et konstant leben og du ser fiskearter, du aldrig tidligere har stødt på. Stå tidligt op så du får det hele med og slut morgenen af med et morgenmåltid på en af de omkringliggende sushi restauranter.

Da Tokyo er en samling af mange mindre bydele, der hver især har sine helt egne kendetegn. Den super effektive metro sørger for du hurtigt kan komme rundt til de forskellige bydel og seværdigheder du ønsker at se. Måske vil du på shopping og i Tokyo er du havnet det helt rigtige sted. Tokyo har enorme shoppingmalls med alle de største navne inden for mode og design. Er du til elektronik, er du kommet til et sandt slaraffenland, specielt Akihabara området.
Højdepunkterne i Tokyo:

  • Fiskemarkedet Tsukiji ichiba
  • Det legendariske kræmmermarked Ameya yokochö
  • Kejserpaladsparken
  • Sumobrydning i Rýogoku Kokugikan Stadion
  • Tokyos Nationalmuseum
  • Afslappet sejltur på Sumida floden
  • Sushi
  • Besøg en karaokebar
Fuji bjerget – Japans varetegn

Fuji bjerget – Japans varetegn

Den perfekt formede vulkan Fuji, er og bliver Japans varetegn. På en klar dag kan du være heldig at se den fra toppen af en skyskraber i Tokyo. Du kan nemt nå ud til Fuji bjerget med tog fra Tokyo. Hvis du er til vandring, så er det muligt at nå toppen og se solopgangen, men husk endelig varmt tøj og masser at drikke. Du kan også nyde det imponerende syn fra en af de fem Fuji søer. Hele området byder på en pragtfuld natur med gode vandreruter.
Kyoto – Japans kulturelle midtpunkt

Kyoto – Japans kulturelle midtpunkt

Hvis du rejser til Japan, bør din vej bestemt gå til Kyoto, der er Japans kulturelle midtpunkt. Kyoto er en smeltedigel af farverige buddhistiske templer, smukke zenhaver, unikke shintohelligdomme, utallige museer og smalle hyggelige gader med små butikker. Et par af de populæreste seværdigheder er nok Den gyldne Pavillon og Kejserpaladset med den utrolig pertentlige holdte park. Området omkring Kyoto er bestemt også værd at bruge lidt tid på. Naturen er ganske enkelt enestående med stolte bjerge, hyggelige landsbyer, rismarker og et sakemuseum, hvor du kan få en smagsprøve

Kansai – et miks af gamle traditioner og det allernyeste

Her er også et område, hvor du sagtens kan bruge flere dage, på din rejse gennem Japan. Storbyen Osaka er en super moderne metropol mens Nara gemmer på gamle traditioner med de smukkeste templer og store parkområder, hvor du kan hilse på sika hjorte, når du fodre dem med kiks. Du kan også tage til strandene ved Shirahma, hvor der er et leben uden lige.
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.