Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Japan

Læs mere om rejser til Japan

Toriporten på miyajima
Rejsetips indsendt af:
Jonna Rasmussen
Svaneke
8. sept. 2010

Eventyr på hellig ø

Overnat på den hellige ø Miyajima og få en oplevelse ud over det sædvanlige.

I efteråret 2008 rejste vi rundt i Japan. Vi boede på små ryokans, som nærmest kan sammenlignes med en lille kro. De allerfleste ryokans er indrettet traditionelt japansk - dvs. man sover på gulvet på futonmadrasser, og der er ingen stole og skriveborde på værelserne.
Vi kom til Miajima som ligger lidt udenfor Hiroshima og boede der et par dage. Det er en lille ø, hvis største attraktion er templet som ligger halvt i vandet - en del af det er bygget på pæle ud i vandet. Den kæmpestore toriport står godt i vand når tidevandet er inde, men man kan gå derud når vandet forsvinder.
Det mest fantastiske er at gå derned om aftnen, når alt er stille. Man hører tidevandet klukke om porten og som den står der belyst i mørket er den fantastisk smuk. Rent eventyr....

Overnatninger
Øer

Kommentarer til rejsetips om Japan

Miyajima

28/07 2011 ejnert sørensen
Rigtigt beskrevet. Vi har selv været der men boede på et lille vandrehjem ved færgen over til Miyajima.

Fra vandrehjemmet blev vi anbefalet et lille spisested et par huse ned ad gaden. Gå gerne derned, sikken en velkomst og en uforglemmelig aften med god mad og masser af glade Japanere. Næste morgen spiste vi vores "bento box" ved færgelejet og blev glædeligt overrasket over at få serveret kaffe på kajen af værtinden fra spisestedet aftenen i forvejen. Hun havde set os fra sit arbejde på et hotel på den anden side af gaden. Japan er fuld af gode oplevelser, og at der skulle være dyrt rt en "skrøne" man bestemmer selv.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Japan

Hoteller i Japan
Rejser til Japan
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/palma-de-mallorca/villa-club-sa-marineta.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.