Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Hakodate

Der skulle Flotilleadmiral Perry og hans amerikanske kanondiplomati til, før Japan åbnede sig for omverdenen efter to århundreder med hermetisk lukkede skodder til omverdenen. I 1859 blev havnen i Hakodate som den første i Japan åbnet for vesterlændinge og snart strømmede udlændingene til. I dag kan I spadsere gennem de brostensbelagte gader i byens Motomachi-distrikt og se de vesterlandske huse. Fisk er den lokale specialitet, og selvom det lokale fiskemarked er knap så stort som Tokyos Tsukijimarked, er her alligevel et imponerende udvalg af alt godt fra havet.

Største seværdigheder

Hakodatebjerget

Tag fx en tur med svævebanen op til toppen af Hakodate. Det er den perfekte måde at få en fremragende udsigt over Hakodate by.
Morgenmarkedet

Morgenmarkedet

Dette marked er det perfekte sted at kigge på mennesker samtidig med, at I møder de lokale handlende og kan få smagsprøver af den overflod, her er fra marker og hav. Her er 280 forretninger, og markedet spænder over en endeløs række af tillokkende smagsoplevelser.

Havn

Havn
Havnen i Hakodate har siden åbningen mod vest været en travl anløbshavn for fiskerbåde, handelsfartøjer og i de senere år også krydstogtskibe. Krydstogterne lægger til ved det nye kajanlæg i Hokadates Wakmatsu-kvarter.

Klima

Den gennemsnitlige temperatur i juli og august er på ca. 20-25 grader. Her falder sne i starten af november, og sneen bliver typisk liggende til slutningen af marts.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/taxakoersel-i-europaeiske-storbyer/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.