Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Nagasaki

Nagasaki er for de fleste besøgende et symbol på den rædsel og umenneskelighed, som følger i kølvandet på krig. Man anslår at ca. 75.000 mennesker omkom i 1945, da byen blev det andet mål for et atomangreb. Stadig i dag besøger tusinder af gæster årligt Fredsparken og Atombombemuseet. Men denne smukke by på øen Kyushu byder også på andre seværdigheder. Nagasaki beskrives ofte som Japans San Francisco, og den ligger smukt placeret på de grønne bakker omgivet af dybblåt vand. I tre århundreder var Nagasaki var Japans eneste vindue til verden og den er scene for Puccinis opera "Madame Butterfly".

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Atombombemuseet

Atombombemuseet er en af de helt store turistattraktioner i Nagasaki. Museet ligger ca. 3 km fra der hvor krydstogtet lægger til og ligger der, hvor hypocenteret for eksplosionen var, da bomben ”Fat Man” faldt 9. august 1945.

Bomben var tiltænkt at skulle ramme centrum i byen, som lå tæt på industri og skibsværfter, men den dårlige sigtbarhed resulterede i at bomben i stedet ramte de nordlige forstæder.

73.844 mennesker blev dræbt og lige så mange blev såret. Befolkningstallet var før bomben sprang på i alt ca. 240.000.
Glover Garden

Glover Garden

En anden stor attraktion er Glover Garden, som er en samlet samling af træhuse fra det 19. århundrede. Her boede de vestlige købmænd, som var kommet til Nagasaki for at udvikle samhandlen mellem øst og vest.

Havens navn stammer fra Thomas Glover, den skotte der grundlagde Japans første jernbane og det skibsværft, der senere blev til Mitsubishi.
Dejimamuseet

Dejimamuseet

Museet Dejima fortæller historien om, hvordan Nagasaki var at leve i, da det var en hollandsk koloni i en periode på 200 år i løbet af Japans isolationsperiode. Beliggenheden er valgt ud fra, at vesterlændingene og deres kristne tro skulle få mindst mulig indflydelse på japanerne.
Havn

Havn

Krydstogterne lægger til ved molen Matsugae Pier, som ligger lige op ad centrum i Nagasaki.
Denne side er udskrevet d. 20. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/grand-canyon/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.