Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Japan

Læs mere om rejser til Japan

Søren og Kaj i selskab med et par sumobrydere
Rejsetips indsendt af:
Søren Lund
København
29. juli 2009

Nagoya basho - Sumo i Nagoya

Hvis man kommer forbi Nagoya (Japan) i juli måned skal man ikke gå glip af den årligt tilbagevendende sumoturnering Nagoya Basho.

Drengene til Sumo

Min kone er japaner, og hvert år tilbringer min familie og jeg hele juli måned i Japan. I flere år har det været min drøm, at se en Sumo turnering, og i år fik jeg endelig fat i billetter. 16. juli tog min svigerfar, søn og jeg hurtigtoget til Nagoya for at se Sumo.

Allerede i toget til Nagoya mødte vi vores første Sumobryder, der var på vej til Stadion. Min svigerfar, der gerne ville give os en god oplevelse, henvendte sig til ham og foreslog, at vi skulle dele en taxi til stadion. Forslaget blev dog høfligt afvist - der havde nok heller ikke været plads. Senere var det dog relativt nemt, at blive fotograferet sammen med sumobrydere, der viste sig høflige og hjælpsomme. Hvis man vil sætte sig lidt ind i regler og rangordning inden for sumo kan jeg anbefale
"Nihon Sumo Kyokai Official Grand Sumo Home Page". Selve turneringen starter tidligt om morgenen, men de bedste kampe mellem makuushi - brydere fra sumobrydnings første divison, starter først efter kl. 15.00. Da vi ankom var der allerede gang i den. Folk spiste og drak øl og sake. Glade tilråb, vild jubel og buh-råb afløste hinanden, når en populær bryder enten tabte eller vandt. Kl. 18.00 var det hele ovre, og vi kunne vende hjem efter en sjov dag.

Aktiviteter
Shows
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Japan

Hoteller i Japan
Rejser til Japan
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyrkiet/god-service-i-tyrkiet.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.