Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Osaka

Osaka er, hvor Shogun møder Lost in Translation. De strømlinede buddhistiske templer læner sig op ad moderne hoteller. I centrum af byen ligger Osaka-borgen med sine gamle voldgrave og smukke omgivelser. Osaka blev jævnet med jorden under 2. Verdenskrig, men i dag blander broer og skyskrabere sig med nattens neon.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Osaka-borgen

Osakas mest kendte attraktion er Osaka-borgen, der oprindelig stod færdig i 1583 men senere blev ødelagt. Rekonstruktionen, som I kan se i dag, er fra 1930'erne. Slottet har en flot udstilling, der relaterer sig til slottet og feldherren Toyotomi Hideyoshi, der byggede slottet.

På 8. sal ligger en observationsplatform med en fantastisk udsigt over byen. Haven har 5.750 japanske blomme- og kirsebærtræer.
Shitennoji-templet

Shitennoji-templet

Det ældste buddhistiske tempel i Japan, Shitennoji, blev grundlagt i 593. Templet lavede sin egen gren af buddhismen og målet var at gøre gode gerninger inden for uddannelse og velfærd.

En gåtur i byen

For virkelig at mærke Osakas ånd er det en god ide at gå på opdagelse til fods. Udover Amerika-Mura og Shinsaibashi er gaden Tenjimbashi-Suji også et besøg værd. Det er den længste shoppinggade i Japan og ligger i det livlige Dotonbori-kvarter, der er kendt for sine natklubber, restauranter, butikker og en ny promenade langs Dotombori kanalen.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til kaj ved den fabelagtige mole Tempozan Pier, som dybest set ligger i hjertet af byen. I kan ikke undgå at se det store neonoplyste pariserhjul, der siges at være blandt de største i verden.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/brisbane/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.