Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejser til Tokyo

Tokyo – turbulent, trendy og traditionel

Hvis du rejser til Tokyo, kan den turbulente metropol virke total overvældende ved første øjekast. Du bliver mødt af en sværm af travle mennesker, farverige neonreklamer og fantastiske bygningsværker, der kan tage pusten fra enhver. Du vænner dig hurtigt til det, og du lærer hurtigt den suveræn effektive metro at kende. Den sørger for du hurtigt kommer rundt til alle Tokyos forskellige bydele med talrige seværdigheder og shoppingmalls.
Selv om Tokyo er en hypermoderne storby, værnes der stadig om mange af de gamle traditioner. Når du rejser til Tokyo, kan du slet ikke undgå at støde på Sumobrydning. Sporten går mere end 1.500 år tilbage, men lever i bedste velgående i Tokyo og resten af Japan. Det er en sand oplevelse at overvære de ofte enorme sumobrydere i ringen og de mange ritualer. Et godt sted er Rýogoku Kokugikan Stadion i Tokyo.
Tsukiji Market i Tokyo – verdens største fiskemarked

Tsukiji Market i Tokyo – verdens største fiskemarked

Rejser til Tokyo byder på utallige oplevelser. Skal du have en oplevelse ud over det sædvanlige, på din rejse til Tokyo, bør du besøge det enorme fiskemarked, Tsukiji Market. Der er et konstant leben og du ser fiskearter, du aldrig tidligere har stødt på. Stå tidligt op så du får det hele med og slut morgenen af med et morgenmåltid på en af de omkringliggende sushi restauranter.
Tokyo i fugleperspektiv

Tokyo i fugleperspektiv

Lider du ikke af højdeskræk, så tag til tops i Tokyo Tower. Det er Tokyos svar på Eiffeltårnet i Paris, bare højere. Det er 333 meter højt og giver en enestående udsigt ud over hele Tokyo og omegn. Det er særligt flot om aftenen, hvor lysreklame i alle regnbuens farver, sætter ekstra kulør på Tokyo.

Kejserpaladset i Tokyo

Du kan desværre ikke komme ind og se selve Kejserpaladset i Tokyo, men parken der omgiver paladset, er bestemt et besøg værd. Den er som en fredelig grøn oase i den evigt pulserende storby.

Tokyos Nationalmuseum

Nationalmuseet i Tokyo er Japans ældste. Museet gemmer på utallige og helt unikke kunstgenstande. Der kommer nye udstillinger med jævne mellemrum. Er du bare lidt kunstinteresserede, kan du nemt bruge nogle timer i museet. Du kan besøge museets hjemmeside og for at læse om de kommende udstillinger. Læs mere her

Besøg en karaokebar i Tokyo

Rejser til Tokyo er ikke fuldendt uden et besøg på en karaokebar. Vil du opleve japanerne, når de virkelig morer sig, så besøg en af de mange karaokebarer i Tokyo. Her folder japanerne sig virkelig ud og stemningen er varm og hjertelig. Du skal ikke blive overrasket, hvis du bliver opfordret til at give et nummer. Det eneste du risikerer, er at få nogle nye venner.
Oplev Tokyo fra flodsiden

Oplev Tokyo fra flodsiden

En afslappet sejltur på Sumida floden, kan varmt anbefales. Om dagen kan du se kontrasterne mellem de gamle og super moderne bygningsværker, mens du sejler under flere smukke broer. Om aftenen er det en helt anden oplevelse, med de millioner af lys fra Tokyos skyline. Er du i Tokyo i juli eller august, kan du være heldig at opleve en af fyrværkeri festivalerne.
Shopping i Tokyo

Shopping i Tokyo

Rejser du til Tokyo for bl.a. at shoppe, bliver du ikke skuffet. Tokyo har kæmpe shoppingmalls med alt inden for den nyeste mode og trendy design. Er du til det nyeste elektronik og gadgets, er Tokyo et sandt slaraffenland, specielt Akihabara området eller ”Electric Town”.

Kræmmermarkedet Ameya Yokochö (Ameyoko)

Det er en oplevelse bare at vandre rundt blandt de mere en 500 forretninger, der sælger alt fra smykker, tøj og souvenir til fisk. Priserne hører til de billigste i Tokyo, så mon ikke du får fyldt en indkøbspose eller to?

Læs mere om rejser til Tokyo

Hoteller i Tokyo
Krydstogt til Tokyo
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/taxakoersel-i-europaeiske-storbyer/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.