Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tokyo

 • Overlevelsestur i Japan

  (Bedømt af 19 personer)
  16.09.10: Signe Adalena Holm
  Vi oplevede fattige og rige - by og land - natur og kultur mad og mangel på mad.Ung og gammel. Men frem for alt venlighed og imødekommenhed.
  Se hele rejsetippet
 • WebTV: Hanabi i Asakusa - fyrværkeri i Tokyo

  (Bedømt af 6 personer)
  13.08.10: Maria
  Se rejsefilm. Hanabi er det japanske ord for fyrværkeri, og de sprudlende ildkugler udgør en vigtig del af den japanske kulturarv. Hver sommer afholdes hundredevis af fyrværkerifestivaller over hele Japan, og den største af dem finder sted i juli i Tokyo-bydelen Asakusa og tiltrækker op mod 1 million mennesker. Resultatet er smukt, unikt og ærke-japansk, og helt klart et besøg værd.
  Se hele rejsetippet
 • Fantastisk rundrejse med tog i Japan

  Vinderrejsetip September 2010
  (Bedømt af 9 personer)
  28.07.10: Lise Pedersen
  Rejs med tog rundt i Japan og oplev på en nem og behagelig måde både natur, historie, kultur, byliv og popkultur.
  Se hele rejsetippet
Kulturchok i Japan
Rejsetips indsendt af:
Ida
Kongens Lyngby
9. maj 2011

Kulturchok i Japan

Man ankommer helt bombet efter 11 timers flyvetur til Narita airport i Japan. Allerede her, slår kulturchokket til. Japanerne har manerer, som jeg ikke har set andre steder i verden!
Nu har jeg været i Japan 5 gange og hver gang jeg kommer igen, vil jeg ikke hjem.
Man bliver helt afhængig af japanerne. De er meget høflige, men alligevel tilbagetrukne mennesker.
Især som lyshåret får du masser af opmærksomhed. Min lillebror var, første gang vi var i Japan, helt blond. Han blev overfaldet af en bunke japanske piger, og de ville ikke lade ham gå før de alle havde fået taget et billede med dette lyshårede wonder!
Sushi, kejserbolig og eventyr!

Sushi, kejserbolig og eventyr!

Når man er i Japan, må sushien smages. Det er ikke som i Danmark eller andre steder - her er det the real deal. Mit rejsetip er, at tage på en traditionel sushirestaurant. Her sidder du ned, har skoene af og spiser med spisepinde. Det er også en stor udfordring for danskerne - spisepinde. Men bare tag det stille og roligt - der er nemlig ingen vej udenom! I Japan bruger man slet ikke kniv og gaffel. En ske er hvad du kan få, hvis du er heldig!
Tokyo Tower er et must see. Her får du overblik over hele Tokyo, som er delt op i 23 disktreter. De mange skinnende lys vil være overvældende, men også smukke. Selvom man ikke har børn med til Tokyo, burde man tage forbi Disney World! Det er sjov og fantastisk oplevelse.
Kejserens palads er altid en vinder. Her ses den smukke, store have, hvor man kan forestille sig kejseren har gået rundt for år tilbage.
Hvis man er i Japan i lang tid, burde man tage Shinkansen, Japans højhasithedstog, til Kyoto. Dette er Japans gamle hovedstad - Kyoto - Tokyo. De samme bogstaver er brugt.
Japan skal ikke bare ses på en uge, men helst to eller tre. Byen har meget at byde på og det har menneskerne også. Jeg vil helt klart anbefale Tokyo, Japan.

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/koh-lipe-thailandsk-paradis-oe.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.