Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Tokyo

 • Kulturchok i Japan

  (Bedømt af 6 personer)
  09.05.11: Ida
  Man ankommer helt bombet efter 11 timers flyvetur til Narita airport i Japan. Allerede her, slår kulturchokket til. Japanerne har manerer, som jeg ikke har set andre steder i verden!
  Nu har jeg været i Japan 5 gange og hver gang jeg kommer igen, vil jeg ikke hjem.
  Se hele rejsetippet
 • Overlevelsestur i Japan

  (Bedømt af 19 personer)
  16.09.10: Signe Adalena Holm
  Vi oplevede fattige og rige - by og land - natur og kultur mad og mangel på mad.Ung og gammel. Men frem for alt venlighed og imødekommenhed.
  Se hele rejsetippet
 • WebTV: Hanabi i Asakusa - fyrværkeri i Tokyo

  (Bedømt af 6 personer)
  13.08.10: Maria
  Se rejsefilm. Hanabi er det japanske ord for fyrværkeri, og de sprudlende ildkugler udgør en vigtig del af den japanske kulturarv. Hver sommer afholdes hundredevis af fyrværkerifestivaller over hele Japan, og den største af dem finder sted i juli i Tokyo-bydelen Asakusa og tiltrækker op mod 1 million mennesker. Resultatet er smukt, unikt og ærke-japansk, og helt klart et besøg værd.
  Se hele rejsetippet
Rejsetips indsendt af:
Inge Lausen
Hjortshøj
7. jan. 2010

Tokyo, Japan - spændende oplevelser

Japan skal opleves.... har været der mange gange, men hver gang er der nye oplevelser.
gl. bydel i Tokyo
gl. bydel i Tokyo

Første gang vi tog til Japan.

Ved ankomsten til Tokyo, tog vi til vort opholdssted - her skal jeg lige bemærke, at vi har en søn bosidden i Tokyo, og som noget naturligt bor vi hos ham og hans familie, men der er også udmærkede gode og tillige billige hoteller i Tokyo centrum. (Mange tror, at det er vældigt dyrt).

I den efterfølgende tid besøgte vi - udover seværdigheder i selve Tokyo, japanske haver etc. bl.a Kyoto, med alle dens templer: Den gyldne pavillion, Ryoanji templet og Ninja Castle m.fl.,- vi besøgte ligeledes Kamakura og så "great budda", som for mange år siden var ført til det sted, den står i dag af en tsunarmi - mange hundrede meter.

Det er svært med få linier at beskrive den spændende kultur, man oplever i det japanske, og så på en meget let måde, idet japanerne har et fantastisk transportsystem, der gør det let og hurtigt at komme frem til mange steder.

Det skal ligeledes bemærkes, at de fleste japanere er meget venlige og hjælpsomme, selv de ikke forstår så meget engelsk, forsøger de efter bedste formåen at hjælpe. Med tegn og fagter kommer man langt. Det er ligeledes billigt at køre i taxa.

Sluttelig vil jeg blot sige: Det er ærgerligt, at der ikke arrangeres flere rejser til Japan, end der gør i dag. Jeg håber virkelig med min lille beskrivelse her, at mange flere får lyst til at rejse derud.

Mvh
Inge Lausen


Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.