Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Jordan

Aqaba - Jordan - har de flinkeste mennesker
Rejsetips indsendt af:
Finn Appelon Jensen
Espergærde
29. nov. 2011

Aqaba - Jordan - har de flinkeste mennesker

Hej

En uge i Aqaba, Jordan kan varmt anbefales. Jeg har rejst over det meste af jorden, og mente, at de mest imødekommende mennsker jeg havde mødt var i Thailand.
Men jeg blev yderst positivt overrasket over mødet med Jordan. Befolkningen er ret stolte af deres land, de er smilende, og alle man møder på gaden kommer hen og ønsker en velkommen til Jordan, og håber oprigtigt, at man befinder sig godt. De er yderst hjælpsomme, er ikke påtrængende og de taler et fint engelsk. Bliv ikke overrasket, hvis taxachaufføren inviterer dig hjem til sin familie..

Vi boede på InterContinental i Aqaba - et 5 stjernet hotel, lige ned til Rødehavet. Super beliggenhed og fantastisk service. Tag en 2 dages tur til Israel og besøg Jerusalem og Bethlehem, og tag en svømmetur i Det Døde Hav. Kæmpeoplevelse..

Det største er dog en tur til Petra - et af verdens 7 vidundere. Det tager ca. 2 timer i bus derop. Det er rimeligt dyrt at komme ind, men det er alle pengene værd - husk kameraet..En spændende tur er også at tage en taxa til The Japanese Garden - et koralrev lidt uden for Aqaba. Man skal lige svømme ca. 50 m ud, så er der flotte koralrev og masser af farvestrålende fisk og blæksprutter..

Ellers er der ret billigt. Kr. 4,50 for en liter benzin, ca. kr. 25 for en BigMac menu og kr. 8,- for en taxa tur indenfor Aqaba by.

Bedste tildspunkt at rejse derned vil jeg tro er imellem slut august og start nov. Jeg var der fra d. 12. nov. til d. 19. nov., og havde omkring 26 c. Temperaturen faldt den dag jeg tog hjem til ca. 19-20c., hvilket virkede køligt.

Seværdigheder
Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/norge/paa-jagt-efter-nordlys-/-aurora-borealis-udflugt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.