Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Aqaba

Rejsetips af samme forfatter

Aqaba - skal opleves
Rejsetips indsendt af:
Rødding
25. okt. 2012

Aqaba - skal opleves

Aqaba i Jordan er bestemt en rejse værd.
Der er en utrolig venlig og imødekommende befolkning. Det der gjorde størst indtryk på os var et af verdens 7 vidundere - Petra - der hvor filmen "Det sidste krydstogt" med Indiana Jones blev optaget.
Et andet storslået turistmål er ørkenområdet Wadi Rum. Naturen er ubeskrivelig og må opleves. Turen bød på kamelridning og aftensmad i en beduinlejr med tradionionel tilberedt mad (nedgravet grill i sandet) efterfølgende lokal dans og helt fantastisk stjernehimmel "in the middel of nowhere".

Kommentarer til rejsetippet om Aqaba

Gå i fred!

Det skal også nævnes, at man som turist sagtens kan få i fred - her er ingen der hiver og flår i dig for at få dig til at købe ting. Man kan gå og kigge stille og rolig. Det kan anbefales at hyre en taxa - det koster næsten gratis og hvis man laver en aftale om at blive hentet et bestemt tidspunkt kan man rolig regne med, at taxaen er der - og man betaler typisk først ved hjemturen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/new-york/swing-is-the-thing-i-46th-street.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.