Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Aqaba

Den tidligere søvnige fiskerlandsby Aqaba er i dag et yndet turistmål i Jordan. Aqaba ligger ud til Det Røde Hav og byder på fremtagende strande og snorkling. Men det er historien, der gør Aqaba det perfekte stop på et krydstogt. Regionens største attraktion, Petra, blev kåret som et af verdens nye syv vidundere. Den næststørste attraktion er Wadi Rum, et ørkenområde med røde klipper, hvis farvespil i solen er som taget ud af et eventyr.

Største seværdigheder

Petra

Jordans største attraktion er de storslåede rester af den 2.200 år gamle by Petra, som oprindeligt blev skabt af det arabiske folk nabatæerne.

De udskar kunstfærdige paladser, templer, grave og lagerrum i klipperne og et besøg ved Petra er fuldt på højde med fx Egyptens pyramider.

Ørkenen Wadi Rum

Ørkenen Wadi Rum blev berømt i den britiske forfatter T. E. Lawrences beretning om det arabiske oprør mod Osmannerriget under 1. Verdenskrig, The Seven Pillars of Wisdom. Ørkendalen Wadi Rum er fuld af billedskøn natur med tårnhøje klippeformationer, der hæver sig over den flade ørken som et månelandskab.

Hvis I besøger Wadi Rum vil I hele tiden have på fornemmelsen at Peter O'Toole kommer ridende ud af horisonten på en kamel, som han gjorde det i Lawrence of Arabia, der er filmet her.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ca. 5 km syd for Aqabas centrum.

Krydstogter til Jordan

Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/florida/naples-en-sand-perle-ud-til-den-mexikanske-golf-.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.