Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Hvor skal du holde nytår?

Juleferie

Juleferie - det kan være rejser til sydens sol, på storbyferie i en pulserende storby eller måske et romantisk juleophold i Tyskland. Vi arrangerer alle typer for juleferie og rejser til de bedste priser. Se også julemarkeder i Tyskland.

Juleferie i varmen

Nyd varmen sydpå
Foretrækker du at tage væk fra det danske vintervejr til varmere himmelstrøg for at holde juleferie i varmen? Så er det oplagt at holde juleferie med hele familien i afslappende omgivelser under sydens sol. Du kan fx tage til De Kanariske Øer, hvor Gran Canaria og Tenerife er nogle at de populæreste øer. Mallorca og Costa del Sol er altid populær og den frodige ø, Madeira, er også en kæmpe oplevelse.

Du kan også vælge at tage endnu længere væk i din juleferie. Danskerne har fx taget Thailand til sig og valfarter til Phuket, Krabi og Koh Samui i juleferien. Her er det virkelig en god ide at bestille juleferien i rigtig god tid for at få de bedste priser. Andre ideer til din juleferie kan være, Hurghada og Sharm El Sheikh i Egypten. Her lokker de skønne strande, turkisblåt vand og en fantastisk interessant kulturhistorie.
Se priser på vinterferie

Juleferie i en pulserende storby

Tag på juleferie i en storby
Flere og flere danskere holder juleferie i en af de europæiske storbyer eller sågar New York. Tidligere var det hovedsageligt til London, men lavprisselskaberne har åbnet op for juleferie til fx Prag, Paris, Rom, Berlin, Barcelona, og Amsterdam. Storbyerne giver dig masser af muligheder for shopping, spændende restaurations-besøg og seværdigheder. Du vil også opleve storbyerne i et helt andet lys. De er pyntet op til julen med julepynt og hyggelig julebelysning. De fleste storbyer har også et julemarked, med julegaveideer og julespecialiteter.
Læs mere om storbyferie

Kør-selv juleferie til Tyskland

Hotel Birke, Kiel
Hotel Birke er ren forkælelse. Det er et dejligt...
Se mere og bestil her
I Tyskland har du utallige muligheder for en super hyggelig og romantisk miniferie, der er perfekt til et vellykket jule- eller nytårsophold. Det kan være fuld forkælelse på et af de mange slotshoteller, et atmosfærefyldt hotel i centrum af en skøn gammel hansestad, hvor du er tæt på det lokale julemarked eller et idyllisk kroophold.
Mulighederne er mange, uanset om du skal på juleferie med din bedre halvdel eller med hele familien. Flere steder sørger for julearrangementer med en lækker julemiddag i hyggelige omgivelser, så julestemningen går du ikke glip af.
Læs om julemarkeder i Tyskland
 

Har du været på en dejlig juleferie?

Så skriv et rejsetip i FDM travels store rejsecommunity, som andre kan blive inspireret af. .
Skriv et rejsetip

Rejsetips om juleferie

Start nu! Det er let at bestille din juleferie

Denne side er udskrevet d. 21. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/distinguished-inns-pennsylvania/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.