Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Afrika

 • Visum

  25.02.16: Ken
  Skal du til Egypten på ferie skal du ha et visum der gælder i 3 måneder, Dette turist visum får du i flyet og skal blot udfyldes, når du kommer til lufthavner skal dette kort afleveres mod betaling pt.
  Se hele rejsetippet
 • "Sommerferie" i marts/april

  (Bedømt af 109 personer)
  23.04.15: J. Gilbert
  I en del år er vi taget på "sommerferie” i Egypten i marts, for at slippe væk fra en lang sur vinter, og for at få lidt sol på kroppen.
  Se hele rejsetippet
 • Senegal Blues

  (Bedømt af 20 personer)
  Senegal i Vestafrika er en blandet landhandel. Spring Dakar og Saint Louis over og tag direkte til en af de gode strande i Casamance-provinsen sydpå - hvis der da ikke er udbrudt borgerkrig.
  Se hele rejsetippet
Kap Verde
Rejsetips indsendt af:
Hans Frost
Høsterkøb
11. marts 2010

Kap Verde

Kap Verde - Dejlige mennesker og en stribe meget forskellige øer, der kan opdages på egen hånd.

Kap Verde - Så tæt på og så langt væk

Det er nemt at få en chartertur til en af øerne på Kap Verde, men du lander sikkert på en ø, der er som en del af Sahara.

Men det må ikke få dig til at holde dig væk og tro, at alle Kap verdes øer er sådan.

Hvis du tager en uspecificeret rejse til f.eks. Sal og bruger det som din base, kan du booke en ø-hoppe-billet med de lokale flyveselskab, hvor du med en 14-dages ferie, kan se en række af de øer, der byder på oplevelser og natur, der adskiller sig væsentligt, fra de mest besøgte turistmål.

Flyv til øen FOGO og slå dig ned i byen FOGO. Tag så en vandretur oppe i FOGO's vulkankrater og du vil føle dig tæt på jordens indre - En fantastisk smuk oplevelse.

Flyv til Sao Vicente og sejl med færgen fra Mendelo over til Porto Nova og tag så en fælles Taxa tværs over øen til Ribeira Grande, hvorfra du igen kan køre billigt i flere retninger og opleve gemte kløfter med en natur, der må afspejle Edens have kombineret med et Atlanterhav, der er så voldsomt, at Vesterhavet er som et vandfad.

Mød den creolske kultur, der er en blanding af det afrikanske og det caribiske folk krydret med de impulser, der er kommet fra de europæere, der gjorde holdt her for at proviantere inden de drog over atlanten.

God tur

Kommentarer til rejsetips om Afrika

vi glæder os

24/09 2010 Christina Friis
Vi skal til Kap Verde til april 2011 på bryllupsrejse. Vi er meget spændte da dette ikke er et sted vi normalt ville tage hen.men nu tager vi chancen.Om ikke andet kan vi vel slappe af ved poolen. Vi skal bo på Sal.Har du nogle flere fotos derfra vi kan se?
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/arkitektur-er-det-kedeligt-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.