Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kenya

Rejsetips af samme forfatter

 • Indien - Taj Mahal

  (Bedømt af 1 person)
  07.07.11: Anita Høj
  på et tidsplunkt var jeg på rejse til Indien - et land jeg aldrig havde været i før. Jeg opdagede, det var en meget fattig befolkning der levede meget primitivt uden nogen bekvemmiligheder hvad angår hjemmets indretning såsom rindende vand og toilet.
  Se hele rejsetippet
 • De tidligere dansk vestindiske øer

  (Bedømt af 6 personer)
  06.07.11: Anita Høj
  Jeg var engang på ferie på St. Thomas og St. Creuz- som jo nu ejes af Amerika. Det er to skkønne øer - som faktisk består af 3 øer. den sidste St. John var jeg dog ikke på.
  Se hele rejsetippet
 • Eze village tæt på Nice

  (Bedømt af 6 personer)
  05.07.11: Anita Høj
  Nice er en skøn by at holde ferie i - ikke mindst den gamle bydel, men: det er ulejligheden værd at tage bussen op til Eze Village. En gammel middelalderby lidt op i bjergene. En charmerende lille by, hvor man må parkere sin bil (hvis man har en sådan) for foden af bjerget og spadsere op til selve byen.
  Se hele rejsetippet
Kenya
Rejsetips indsendt af:
København
9. juli 2011

Kenya

Jeg tror faktisk, at min rejse til Kenya var en af de mest interessante, jeg har haft. Jeg boede bl. andre steder engang på et hotel, hvorfra man fra vinduet kunne se elefanterne hver dag vandre fra skovene og ud til et vandhul, hvor de fik slukket tørsten.
Små og store elefanter. Et andet sted så jeg en løve i gang med at gnaske en en zebra i sig (han havde dog dræbt den først). En anden gang så jeg gifafferne spadsere i rolig gangart, hvor de målbevist gik til, hvor de nu skulle hen. Jeg var også i en lille by, hvor de indfødte boede - de var meget venlige over for os fremmede.

Seværdigheder
Dyreliv, Elefanter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/chicago/arkitektur-er-det-kedeligt-usa-og-canada.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.