Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kenya

Kenyas mange facetter
Rejsetips indsendt af:
Sønderborg
24. jan. 2012

Kenyas mange facetter

For mange år siden var jeg i Kenya med en flok gymnaster. Jeg var instruktør og vi blev indkvarteret blandt dansk boende i Nairobi, dernæst boede vi på i telte på servanne i Masai Mara blandt alle dyr ( der var vagter med til at passe på os).
At være os selv i den storslåede natur var en mega oplevelse. Afbeskikke om natten, næsehorn i flode ved siden af os. Krokodiller der solede sig ved bredden, giraffer der sloges på servannen, bøfler der var på tur, elefanter der kom marcherende, pelikaner ved Nakuru Lake og selvfølgelig var vi lige et smut forbi campen hvor Meryl Strep og Robert Redford havde siddet under indspilningen til filmen mit Afrika. Landingsbanen og stedet hvor løverne sad skulle da også lige fotograferet. Selvfølgelig fik vi også set hvor Karen Blixen havde boet. Virkelig en oplevelse. Sidste uge foregik ved Mombassas smukke strande. Wou, vi nød virkelig at blive forkælet af vores søde vandbærer der sørgede for væske til os og frugterne tog bavianerne sig af. Selv bannerne på vores værelser blev stjålet af de små banditter. 3 ugers fantastisk gymnastiktur med så mange forskellige oplevelser lige fra de aller fattigste til de stenrige. Der blev ikke smidt megen mad i skraldespanden et par måneder efter turen. På servanten lavede vi opvisning for 1000 af meget sorte mennesker der havde gået op til 75 km for at se os. Os piger skulle passe på ikke at vise for meget ben. Skulle det ske spyttede de efter os...ops! Man skal passe på ikke at støde dem. Vi lavede workshops for de lokale og de jublede og sprang for livet i trampolin og hen over måtten. Jeg elsker at se filmen Mit Afrika og på den måde er det som om jeg er der igen. Virkelig en STOR oplevelse. Det er umuligt at beskrive 100% det land skal ses og oplevelses. Wou jeg gik vist helt i selvsving. Jeg vil gerne tilbage igen. 

Seværdigheder
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/madrid/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.