Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Bestil et rejsetilbud til Kina

Tilbud på rundrejser til Kina

Rejser til Kina

Kina - det gamle fjerne land med en helt unik historie, virker så dragende på alle, der drømmer om kejsere og kejserinder, pavilloner, te-huse, mænd i Mao-dragter og orientalske stemninger. Vores Kina-specialister har sammensat nogle rundrejser med dansk rejseleder, hvor I får en smagsprøve på de største- og de anderledes oplevelser, som venter dig i Kina. Rundrejser i Kina - se kalender

Kina - det dragende land

Kina er enormt - her er en lille smagsprøve

Kina er enormt - her er en lille smagsprøve

Beijing - politisk og kulturel hovedstad

Beijing er Kinas politiske og kulturelle hovedstad. På en rejse til Beijing kan du opleve nogle af Kinas største seværdigheder såsom Den Kinesiske Mur, Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, Sommerpaladset, Himlens Tempel, hutongerne - de gamle lave boligområder, og meget mere.
Læs mere om Beijing    Hoteller i Beijing

 

Xi'an - historiske rigdomme


At rejse til Xi'an er et must på en større rejse til Kina. Ingen anden by i Kina byder på en så overvældende historisk rigdom som Xi'an, og desuden har byen en spændende og overskuelig bymidte omkranset af den gamle Ming-bymur. Vi har et stort udvalg af rejser til Kina hvor vi besøger Xi'an undervejs.
Læs mere om Xian
Hong Kong - et miks af øst og vest

Hong Kong - et miks af øst og vest

Når du rejser til Hong Kong, bliver du mødt af en af de mest spændende storbyer i hele Østen. Skyskraberne knejser stolt mod himlen og i gaderne sælgers alt fra de dyreste mærkevare til billige kopi-ure. Hong Kong er en travl og farverig storby, men tager du lidt uden for centrum, er der den skønneste natur og enestående panoramaudsigter. Rejser du med børn, er der masser af forlystelser de vil blive ellevilde med.
Læs mere om Hong Kong    Hoteller i Hong Kong

 

Shanghai - en storby i rivende udvikling

Shanghai er en storby med tårnhøje visioner. Gamle kvarterer viger pladsen for super moderne skyskrabere i vilde udformninger. Fra havnepromenaden har du et fantastisk syn udover Shanghais skyline til den ene side og bygningerne fra kolonitiden til den anden side. Der er egentlig ikke mange seværdigheder i Shanghai, men det er hele stemningen der drager. Nyd en kop te i en af de traditionelle te-huse og sug alle indtrykkene til dig.
Læs mere om Shanghai    Hoteller i Shanghai
Yangtze - Kinas vigtigste flod

Yangtze - Kinas vigtigste flod

På en rejse i Kina er det fascinerende at opleve et krydstogt på Yangtze-floden som en del af en større rundrejse. Vi har mange forskellige rejser til Kina der indeholder et par dages herlig afslapning og store oplevelser på Yangtze. Se her nedenfor hvilken rejse der passer til dig og dit temperament.
Læs mere om Yangtze

 

Lhasa (Tibet) - for krop og sjæl

At rejse til Tibet, er en odyssé for krop og sjæl - en rejse til Verdens Tag - en oplevelse på krop og sind der gør dybt indtryk. Tibet påvirker alle sanser: forfører, forbløffer og forblænder. Med den nye jernbane der forbinder Lhasa og Tibet med Kinas store byer, er det nu muligt at arrangere nogle meget spændende rundrejser med tog til Tibet, Verdens Tag - "landet på toppen af verden".
Læs mere om Lhasa
Highlights i Kina

Kort over Kina

Kina er enormt og umulig at nå på én rejse. Vælger du en af vores rundrejser til Kina med dansk rejseleder, så får du de største oplevelser, da alle vores Kinarejser er skabt af erfarne Kina-specialister.

Vores danske rejseledere sørger for det praktiske, så du kan koncentrere dig om at opleve det fantastiske land.
Se rundrejser med dansk rejseleder

Få et overblik her på siden eller klik på kortet for at læse mere om de nogle af de mest imponerende storbyer og områder i Kina.

Vil du rejse til Kina?

Denne side er udskrevet d. 19. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/berlin-i-boernehoejde.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.