Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rejsetilbud til Beijing og Kina

Eksempler på rundrejser i Kina

Andre rejsemål i Kina

Rejser til Beijing

Ring 70 11 60 11 til vores Kina-specialister, der kan hjælpe med at gøre jeres rejse til Beijing og Kina til en succes. Vi arrangerer rundrejser med dansk rejseleder - se aktuelle rundrejser til Beijing og Kina. Og vi kan hjælpe dig med at finde billige flybilletter og centrale hoteller i Beijing.

Beijing - politisk og kulturel hovedstad

`Fuglereden” i Beijing

Beijing

Beijing er Kinas politiske og kulturelle hovedstad. De seneste år har Beijing undergået en mirakuløs forvandling pga. OL i 2008. Infrastrukturen er som forvandlet ikke mindst metroen, der snart kan bryste sig med at være verdens største.

Nye arkitektoniske perler fra OL som `Fuglereden” og det nationale svømmestadion ”Vandterningen”, er allerede kendt verden over, og topper som nogle af Beijings populæreste seværdigheder.

På en rejse til Beijing bør du selvfølgelig også opleve nogle af Kinas største klassiske seværdigheder. Der er fx Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By, Sommerpaladset, Himlens Tempel, Den Kinesiske Mur, hutongerne - de gamle lave boligområder, og meget mere.

I Beijing kan du stort set få en smagsprøve på næsten alt hvad Kina har at byde på inden for folkeslag, kunst, kultur, mad, gammelt og nyt. De fleste bliver bidt af Beijing - og hvis du ikke tidligere har været i Kina, anbefaler vi et besøg i denne spændende by.
Et smugkig til Den forbudte by i Beijing

Den Forbudte By i Beijing

Den Forbudte By er det geografiske centrum i Beijing, og var palads for kejserne under Ming-dynastiet (1368-1644) og Qing-dynastiet (1644-1911). Du kan bruge alt fra en time til en hel dag i det enorme område, der måler 1 km². Husk også Zhongshan parken til venstre for indgangen fra Den Himmelske Freds Port.

I tehuset kan du slappe af, nyde en kop te og mærke historiens vingesus. Efter besøget burde du tage vejen op til toppen af Kulhøjen. Derfra har du en fabelagtig udsigt ud over Den forbudte By og Beijings centrum.

 

Verdens største plads ligger midt i Beijing

Der sker konstant noget på Den Himmelske Freds Plads. Du kan nemt bruge timer på at slentre rundt og kigge på de lokale… unge som gamle.

Der bliver fløjet med farverige drager, travle forretningsfolk krydser pladsen i rask tempo, de bliver knipset løs med fotoapparaterne foran Den Himmelske Freds Port og om aftenen står utallige kinesere for at overvære nedtagningen af det kinesiske flag. Når du nu er der, kan du også besøge Maos Mausoleum.
Himlens Tempel - et af Beijings varetegn

Himlens Tempel - et af Beijings varetegn

Dette gamle tempel ligger syd for centrum i Beijing. Udover de berømte bygninger og altre fra Ming og Qing-dynastiet er Himlens Tempel samtidig Beijings største grønne park.

Vi anbefaler et besøg i de tidlige morgentimer og henad formiddagen hvor man virkelig kan opleve folkelivet hos de sunde og aktive kinesere.
Behai parken i Beijing

En dejlig fredelig park i Beijing

Trænger du til et lille pusterum fra Beijing og det konstante leben, skal du blot tage en tur rundt i Behai parken. Den ligger klods op ad Den Forbudte By. Parken gemmer på utallige levn fra kejsertiden med smukke bygninger. På en lille høj står parkens varetegn, en stor hvid stupa, hvorfra der er en flot udsigt. Flere steder står hyggelige pavilloner og du kan tage en pause i en af de mange tehuse eller restauranter.

 

Det smukke Lamatempel i Beijing

Røgelsespinde der sender bønner til vejrs, dybrøde farver, buddhafigurer, bedende buddhister og munke. Lamatemplet midt i Beijing er den bedst bevarede lamaistiske helligdom og virkelig et besøg værd.
Sommerpalads i Beijing

Sommerpaladser i Beijing

Der er faktisk to sommerpaladser i Beijing. Det Gamle Sommerpalads, er en gigantisk have, hvor ruinerne fra det oprindelige palads, der blev bombet af europæerne i 1860, ligger spredt ud over det hele.
Det Nye Sommerpalads er den populæreste af de to.

Det er en kæmpe park med billedskønne bygninger, smukke lotusblomster og midt i det hele en stor sø. I vandkanten ligger en af parkens populæreste seværdigheder, Marmorbåden, som enke kejserinden lod bygge til sig selv. Det tager ca. en time med taxa at komme dertil fra Beijings centrum.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Beijing - online eller på 70 21 03 92

Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/rom/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.