Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

En tur i de stemningsfyldte Hutong'er er et must
Rejsetips indsendt af:
Kristine Finderup
Vejen
25. jan. 2009

Beijing - en metropol i rivende udvikling!

Vores 10 dages tur til Beijing var så fyldt med oplevelser, at vi ikke kunne have ønsket os en bedre ferie. Vi kunne sagtens have brugt mere tid for at opleve mere af Kinas natur.
Den Forbudte By - kæmpestort!
Den Forbudte By - kæmpestort!

10 dage spækket med oplevelser

Vi var i Beijing under OL i august 2008. Ud over selve OL-oplevelsen oplevede vi Beijing som en utroligt spændende by, som har gennemgået en kolossal udvikling i løbet at de seneste 10 år. Der var så meget spændende at se i en meget anderledes kultur - og vi fik set det meste: Den Himmelske Freds Plads, Sommerpaladset, Jade-øen med Den Hvide Dagoba, Lama-templet, Den Forbudte By og meget mere. Besøg på en silkefabrik, en perlefabrik og en cloisonné-fabrik samt en tur i zoo for at se kæmpe-pandaen blev det også til, ligesom en rundtur i Hutong'erne i rickshaw var en unik oplevelse. En tur udenfor byen for at se Muren og Ming-gravene var naturligvis et must - vi kunne godt have brugt længere tid for at oplevere lidt mere af Kinas natur. Vi oplevede kineserne som et meget venligt folkefærd, som altid var parat med en hjælpende hånd til turister, og mange ting var billige i Kina, bl.a. transport og mad. Vi anbefaler på det varmeste en tur til Beijing - det er efterhånden muligt at finde billige ture hertil.

Kommentarer til rejsetips om Beijing

5 stjerner til Beijing

15/09 2009 Rita Lysdahl
Hel, Hel enig - rige kommet hjem fra en tilsvarende 9 dages tur "Kina fra Syd til Nord" - hel fantatisk- utorlig at der kan opleves så meget på så kort tid. - kan varmt anbefales.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.