Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

Rejsetips af samme forfatter

Beijing på egen hånd
FDM travel rejsespecialist
Charlotte Laursen Telefon: 70 28 13 20

Beijing på egen hånd

Sidder du og overvejer en tur til Beijing men ikke har lyst til at være en del af en gruppe kan det sagtens lade sig gøre at arrangere turen selv.
Jeg var i Beijing i august 2010 og havde selv arrangeret fly og hotel hjemmefra.

Jeg startede ud med en overnatning i Mutianyu en mindre by ved den kinesiske mur. Stedet er ikke særligt turistet og vi havde det meste for os selv. Alt i alt en rigtig fin oplevelse!

Efter en overnatning i Mutianyu og besøg på "Muren" gik det videre til Beijing. I Beijing boede vi et par kilometer fra "Den himmelske Fredsplads" og "Den forbudte by". Det var en rigtig stor oplevelse at stå midt på "Den himmelske Fredsplads" som er helt enorm stor!

Når vi skulle rundt i byen foregik det bl.a. med taxa (som næsten intet koster) eller med undergrundsbanen som bare fungere helt perfekt og så koster det kun et par kroner!

Vi besøgte også "Kunstdistrikt 798" som var en rigtig stor oplevelse og ikke særligt kendt blandt turister. Det ligger i nogle gamle nedlagte fabriksbygninger og består af en masse mindre gallerier og baggårde med forskellige skulpturer samt en hel del mindre cafeer og restauranter. Virkelig et besøg værd!

Når man er i Beijing skal man selvfølgelig også opleve Himlens Tempel, OL-området, Lama Templet hvor der ved siden af ligger en fantastisk Buddhistisk restaurant hvor al maden er lavet af grønsager men det er udformet så det ligner kød og det smager præcis lige sådan, virkelig et besøg værd.

Vi tog undergrundsbanen ud til Sommerpaladset som man helt sikkert også skal opleve. Når man går rundt derude er det ikke svært at forestille sig hvordan man levede før i tiden.

Man skal heller ikke snyde sig selv for en tur til det berømte "Perle" marked eller Silkemarkedet hvor man kan købe alt mellem himmel og jord. Naturligvis er det meste fake men så koster det næsten heller ingen ting.

Vi sluttede vores 10 dages tur af med et besøg i "Det røde teater" hvor vi så en hel fantastisk Kung Fu forestilling på engelsk. Det var et af højdepunkterne på turen og bestemt noget man ikke må gå glip af:o)

Kunstdistrekt 798
Kunstdistrekt 798

Seværdigheder
Rundrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Charlotte Laursens profilside

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 20. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.