Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

Hus renovering inden OL
Rejsetips indsendt af:
Susanne Weile
Holmegaard
9. juli 2009

Beijing på egen hånd

Mit rejsetip handler om hvordan man kan klare sig på egen hånd, også selvom man tager til et land, hvor man ikke taler Engelsk eller Tysk.
Gaden ved vores hotel
Gaden ved vores hotel

Beijing på egen hånd

Når vi er ude at rejse foretrækker vi at bevæge os rundt på egen hånd. Vi når sjældent at se alle de seværdigheder som man ser når man har guide på, men til gengæld ser og oplever vi rigtig mange ting, som man ellers ikke ville og de uforudsete har som regel været dem som var de bedste.
Hvordan gør man så lige, når man rejser til Beijing. En by på størrelse med Fyn og et befolknings antal som det hele Danmark. Kineserne kan som hovedregel ikke tale eller forstå engelsk eller tysk, for den sags skyld og da slet ikke på skrift. Det gælder også dem, man som turist er afhængige af, taxi chauffører, ekspedienter, hotel personale osv. Faktisk er der også en del der end ikke kan læse kinesisk. Vores løsning på dette problem var små kort med kinesisk tekst og billede af det sted vi gerne ville hen til. Kortet kunne vi så vise til chaufføren, portieren eller civile kinesere. Kunne de ikke læse kinesisk ja så var der en god chance for at de kunne genkende stedet på billedet og både tekst og billeder fandt vi på Internettet. Jeg behøver vel ikke at sige at det vigtigste kort, er det med hotellet på og her er det godt at have dublanter med.

Kommentarer til rejsetips om Beijing

fotokopier

20/10 2009 Hanne Juncker
ja det virker fint med kort med kinesisk tekst på. Vi havde også fotokopier med fra bogen "Turen går til Kina", det var rart, at læse om stederne også. Visitkort fra hotellet - her læste taxachaufføren altid den side, hvor det stod på kinesisk!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/kina/beijing/beijing-paa-egen-haand.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.