Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

Den kinesiske mur
Rejsetips indsendt af:
Torill Skytte
Århus
10. marts 2011

Den kinesiske mur

Den kinesiske mur er et stykke udenfor byen, og hvis man er af sted på egen hånd, skal man vælge en måde at transportere sig selv derud.
Nogle af vores venner var blevet betaget af den offentlige transport - for det koster jo stort set ingenting at tage bus. Men de kom til at bruge det meste af dagen på bussen og ikke på muren, især fordi de lige kom til at gøre noget forkert på vej derud.

Vi valgte den nemme løsning - vi tog en taxa! Taxachaufførene er svære at snakke med, men hvis man bare beregner lidt tid til at blive enige, så går det nemt nok.

Vi fortalte at vi ville til den kinesiske mur og fik at vide, at det ville de tage 600 yuan for. Bagefter meldte de sig frivilligt til at køre lidt længere end til Badaling (som eftersigende er meget turistet).

Taxachaufførene kørte os hele vejen derhen og hjalp os sågar med at købe billetter. Ja, for vi skulle med tovbane op - og på vej ned kunne man vælge mellem at tage tovbanen, eller køre en lille bil på skinner. Fantastisk sjovt!

Taxachaufførene stod og ventede på os - vi havde absolut ingen deadline med hvornår vi skulle være tilbage, og de krævede ingen penge på forhånd. Dejligt befriende. På vej hjem købte de noget slik og nødder til os langs vejen, som vi kunne nyde i bagsædet.

Alt i alt en dejlig nem måde at opleve muren på - og vi havde oplevet så meget mere af muren end vores venner i offentlig transport at vi bestemt ville gøre det samme igen.

Transport
Udflugter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.