Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

 • Kina – en rundrejse på historiens vingesus

  (Bedømt af 67 personer)
  22.11.11: Ole Gertsen
  Kina er en ufattelig oplevelse som ferieland. Her er alle de oplevelser, hjertet kan begære – og lidt til. Man har på fornemmelsen, at næsten 1,5 milliard kinesere står på tæerne udelukkende for at servicere dig.
  Se hele rejsetippet
 • Snyd dig ikke for Xian med Terracottakrigerne

  (Bedømt af 3 personer)
  05.10.11: Per Dyring Christiansen
  Når du/I nu er i Beijing må du afsætte 2-3 dage til en tur til Xian. Xian ligger omkring 1200 km i sydlig retning. Tag et af de komfortable nattog og man er udhvilet fremme om morgenen.
  Se hele rejsetippet
 • Kina på egen hånd med guide

  (Bedømt af 8 personer)
  03.10.11: Karen Reeslev
  Så er eventyret begyndt, det eventyr som startede over et par flasker rødvin i Liseleje, og som jeg aldrig troede, skulle blive til virkelighed. Min veninde skulle deltage i en rejse til Kina som hendes barndomsvenindes datter havde arrangeret, det var venner og familie der skulle deltage, Gitte havde studeret på universitetet i Beijing og talte kinesisk.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Beijing

Det hellige bjerg
Rejsetips indsendt af:
Rasmus
København
12. sept. 2014

Det hellige bjerg

For folk der tager til Kina, kan det stærkt anbefales, at hvis man er i Beijing, og man har tid, at man tager en 1 eller 2 dage i byen Tai'an, som ligger 2 timer fra Beijing i højhastighedstog.
I Tai'an ligger nemlig Kinas helligste bjerg kaldet, Taishan.

Der er 7000 trin fra basen af bjerget op til topen, men hvis man har lidt svært ved at overskue det kan man tage en bus til midten, hvor man så kan tage en kabelvogn fra. (Så gamle damer langt over pensionsalderen kæmpe sig op af bjerget! Så kan vi andre også!)

Man skal stå meget tidligt op så man undgår den værste varme på vej op, hvis man er der om sommeren. Tilgengæld så hvis man gør det senere så er der ikke så mange mennesker på trapperne som ellers kan være godt pakket.

Der er hoteller på toppen, hvor man kan overnatte, hvilket mange anbefaler at man gør, da man så kan se solopgangen fra det hellige bjerg. Udsigten deroppe er dog stadig utrolig flot selvom det ikke er daggry.

Der er adgangsgebyr til bjerget, hvilket godt kan være lidt dyrt, men sådan er det med alle store turistattraktioner i Kina.

Man kan godt have ømme fødder efter man har kæmpet sig op og ned af bjerget. Heldigvis så kan man nede i byen ikke så langt fra den sydlige indgang til temple komplekset, Dai Temple, få en fish pedicure til 15 kr for en halv time. Det ligger i gågaden Tongtian Street.

At bestige bjerget var nok en af mine bedste oplevelser under min 2 uger lange rundrejse i Kina, og det var rigtig rart at komme ud af de større byer og opleve en smule grønt.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.