Billedet er fra Beijing

Fakta

 • Restaurant
  Restaurant
 • Vaskeriservice
 • Fitnesscrum
  Fitnesscrum
 • Concierge
 • Lounge
 • Parkering
  Parkering
 • Adgang for kørestole
  Adgang for kørestole
 • Ikke ryger værelser
  Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Novotel Beijing Peace

4-stjernet hotel med spa-faciliteter og udsigt til Den Forbudte By og Den Himmelske Fredsplads
Novotel Beijing Peace ligger i Beijings centrum og har udsigt over Den Forbudte By og Den Himmelske Freds Plads. Det er 3 minutters gang fra Wangfujing indkøbscenter, 2 minutters gang fra den nærmeste metrostation og 10 minutters kørsel til National Grand Theatre. Der er flere restauranter i nærheden. Hotellet råder over i alt 402 værelser og har en foyer med en 24-timers reception, safeboks, vekselbørs, elevator, en café, en frisørsalon, en bar og en pub. Her er også konferencefaciliteter og WLAN / internetadgang.

På dit ophold på Novotel Beijing Peace kan du også benytte hotellets roomservice og vasketøjsservice, cykeludlejning og parkering. Til de yngste gæster er her en legeplads (mod gebyr).

Alle værelser og suiter er velindrettede og udstyret med eget badeværelse, centralt reguleret klimaanlæg og radiator, en minibar, satellit-tv og en værdiboks. De er 31 kv.m. og har store vinduer med en god udsigt over Beijings centrum. Desuden har værelserne en hårtørrer, en telefon, internetadgang, te og kaffe-faciliteter, strygejern og strygebræt og enten en king-size eller dobbeltseng.

De rekreative faciliteter, der tilbydes på Novotel Beijing Peace omfatter et motionscenter, et spabad, en indendørs swimmingpool med snackbar, massage og en skønhedssalon. Gæsterne kan også deltage i vandaerobic, slappe af i saunaen, i dampbadet eller med en spa-behandling. Den nærmeste golfbane er 40 minutters kørsel væk i Yayuncun. Du kan starte dagen med en morgenmadsbuffet, og der er ligeledes mulighed for frokost og aftensmad, enten som buffet, a la carte eller som menu. Hotellet tilbyder også all-inclusive. American Express, Diners Club, JCB, MasterCard og Visakort accepteres.

Denne side er udskrevet d. 26. april 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.