Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

Rejsetips af samme forfatter

 • En hårrejsende oplevelse i London

  (Bedømt af 2 personer)
  14.07.11: jytte Rasmussen
  Hvis man har halvstore børn med til London der skal have en hårrejsende oplevelse er det en rigtig spændende oplevelse at besøge the tombs
  Anført af professionelt sminkede skuespillere føres man under London bridge langt under jorden i de mørke gange og udfordres først med Londons historiske dernæst gruopvækkende fortid.
  Se hele rejsetippet
Schaolin munkes kong fu show i Beijing
Rejsetips indsendt af:
Nærum
4. nov. 2010

Schaolin munkes kong fu show i Beijing

Jeg fandt annoncen i en elevator i beijing. Troede det var et kampsport show men oplevede det mest fantastiske sang spille og kong fu show der fik tårene op i øjnene og senografisk så smukt at det var rejsens største oplevelse.

Show med Chaolin munke

I en elevator i Beijing fandt jeg en annonce for et kong fu show. Jeg troede det var et kampsportshow og købte billetter til mig selv og mit 13 barnebarn.
Stor var vores forbavselse da vi ankom til en teaterbygning og blev præsenteret for et fantastisk stykke om kung fus opvækst i et chauling kloster og om hans vej gennem kampsport og buddhisme tilsidst nåede niavana.

Stykkets aktører var chaolin munke der også er kong fu mestrer og viste et fantastisk show. Scenografien var det smukkeste og mest storslåede jeg nogensinde har set og musik og sang understregede den helt fantastiske fortælling.

Vi var begge tryllebundne de 2 timer forestillingen tog og var rørt til tårer over forestillingens harmoni og skønhed. Munkenes fantastiske evner ud i kampsporten kong fu var enorme og denne forestilling var den største oplevelse på hele denne iøvrigt fantastiske tur til kina. Så er den anbefalelsesværdig til alle aldre fordi scenerne skifter hele tiden er flotte og fantasifulde og også vil holde mindre børn i ave. Det var forbudt at tage foto eller film i teatret, men billederne sætter sig fast på nethinden og huskes.

Underholdning
Shows
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.