Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

Silkemarkedet/Silk Street/秀水街/Xiùshuǐjiē
Rejsetips indsendt af:
Niels
Århus
11. okt. 2010

Shopping i Beijing

Alle der kommer til Beijing stopper næsten altid forbi silkemarkedet, perle markedet, eller et af de mange andre markeder. Læs her og undgå at blive snydt!

Undgå at blive snydt!

Selvom størstedelen af varerne på markeder som Silkemarkedet i Beijing ikke er ægte er der alligevel mange turister der tager et smut derhen. Dog ender mange med at betale en meget høj pris for knap så gode varer. Den gyldne tommelfinger regel med 50% af sælgerens salgspris er slet ikke nok, hvis man tager på disse markeder! Jeg har oplevet at ville købe en 'Haglofs' regnjakke med fleece-jakke indeni. Startprisen var 3500 Yuan og jeg endte med at betale 125 Yuan (100 DKK). Jeg er sikker på det stadig var en god pris for sælgeren for han opfordrede mig til at komme tilbage igen! Her er nogle priseksempler som forhåbentlig kan hjælpe andre. Alle er i Kinesiske Yuan (Kuai)Dametasker: 150 Regnjakker: 125-175 Fleece jakker: 125-150 Converse sko: 50-75 5 Ralph Lauren Polo t-shirts: 125 Grøn jade armbånd: 250 Hættetrøjer: 80-100Jeg håber det giver lidt vejledning til prisniveauet. Hvis startprisen er flere hundrede Yuan eller endda tusinde, så er der et eller andet galt!
Shopping i Beijing
Shopping i Beijing

Lokale markeder

Sjovt nok ser man aldrig lokale kineser på disse markeder. De gider simpelthen ikke at handler her. Mange kineser tager til Xidan som er et stort shopping område med 8-10 kæmpe store shopping centre. For dem der virkelig har mod på at komme ud at handle med de lokale kan jeg stærkt anbefale Xizhimen, som ligger næsten lige overfor Beijing Zoo. Her bliver der handlet 2. sorterings mærkevarer tøj, tasker, sko etc. til den store guldmedalje. Varerne er af meget høj kvalitet og det er ikke nødvendigt at 'prutte' om prisen. En Quiksilver t-shirt koster f.eks. 20-25 Kuai. Hvis der er nogle der er interesset så skriv lige en kommentar, så skal jeg gerne oplyse hvordan I kommer derhen :)God handel!

Shopping
Markeder

Kommentarer til rejsetips om Beijing

sv.

29/02 2012 Niels
Hej Birthe og Pilar

Ja, kuai er det sammen som Yuan.

Jeg skal forsøge at beskrive vejen til xizhimen markedet så godt som muligt. Markedet ligger under jorden og kan derfor godt være svær at finde.

Adressen er 112西直门外大街 eller 112 Xizhimen Wai Dajie.

Tag subway linie 4 og stå af ved Beijing Zoo stoppet. Tag udgang C (Sydøst), og gå mod øst af xizhimen wai dajie. Man skal forbi en busterminal (hvor der i øvrigt også er et andet shopping centre ovenpå). Indgangen til xizhimen markedet ligger under den tværgående bro Yushuguan. Gå ned af trappen og drej til højre.

Held og lykke med at finde det.

Og rigtig god tur til Beijing/Kina :)
Ang. Xizhimen markedet

29/02 2012 Pilar
Hej.
Vi tage til Beijing i september, og jeg kunne godt tænke mig at få mere information om den marked, om det er et bestemt gade man skal til eller et bedtemt åmrode, hvor man kan finde de butikker.
Vi skal bor i centrum, hvordan kommer man til den marked?.
Vi ser tak også til andre informationer.
Tak for din tid.
VH.
Pilar

Ang. Xizhimen markedet

23/02 2012 Birthe Sølvhøj Jensen
Hej Niels

Vi skal afsted nu den 15. marts og ovennævnte marked lyder spændende, så jeg vil gerne have en beskrivelse af, hvordan man kommer derhen. På forhånd tak.

Er Kuai det samme som Yuan??

Tak for dit informative rejsetip.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.