Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

Togturen i Kina tog vejret far os
Rejsetips indsendt af:
Lars Juhler Hansen
Sommersted
9. dec. 2010

Togturen i Kina tog vejret far os

Det var med stor spænding vi tog på Kinarejse men med sådan en rejseleder, der kunne det kinesiske sprog og havde stor viden om landet, ja så fik vi en god start på turen, og rejsen var bare oplevelser hele tiden.

Det store rige mod øst.

Bejing var en storby med mange fantastiske seværdigheder, men opstigningen på Den kinesiske Mur, var imponerende flot og den krævede benmuskler. Derudover var Den forbudte By et helt usædvanligt bekendtskab og så det eneste sted i verden.

Togturen tværs over Kina fremviste det ene flotte sceneri efter det andet, for at ende på verdens tag Lhasa, et meget anderledes sted, end man nogensinde har set.
Lhasa er stedet hvor mange troende samles og vandrer rundt om de hellige templer og især Dala Lamas palads ligger bare der helt imponerende og knejser, og når man komme inddenfor, ja så møder man bare det ene gravsted efter andet forgyldt, så man kommer til at måbe.

Derefter en dejlig rolig tur på Yangtzefloden med de tre kløfter, som afsluttes ved verdens største dæmning, en imponerende dæmning, som affødte at 1,2 mill mennesker måtte flytte væk fra deres hjem.

Det største for mig personligt var gravstedet, hvor man fandt de ca. 6000 terracottakrigere, det var bare stort.
Vi sluttede af i Bejing og det eneste minus jeg kan finde på at fremhæve er de store silkemarkeder, det kunne jeg bare ikke holde ud mere end 10 min.

NB Kære Hannah (rejseleder) Mange tak for en uforglemmelig tur.

Lars J Hansen Sommersted

Seværdigheder
Togrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.