Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

Rejsetips indsendt af:
Hanne Hagbarth
Stubbekøbing
10. feb. 2011

Træt af hotpot og peking and i Kina

Efter en uge i Kina, nærmere betegnet Beijing, kan man blive noget så træt af hotpot, peking and og dumplings og bare længes efter at sætte tænderne i en dejlig bøf med sauce bernaise og "fritter".
Efter at have luftet denne længsel for vores guide nævnte han en restaurant ved navn Blue Marine i Beijing. Restauranten ligger nær Silkemarkedet, men på den modsatte side af gaden og tro mig - aldrig har en bøf med føromtalte tilbehør smagt bedre.
Efter denne kulinariske oplevelse kunne vi igen glæde os over flere varianter af peking and - hotpot og dumplings blev vi dog aldrig helt dus med.

Kommentarer til rejsetippet om Beijing

SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ lækkert

02/07 2011 Jack munkholm Klysner
nu har vi lige været her igår aftes det var en fantastisk stemning og helt eminent betjening..... og dejligt med en danskeer der kunne hjælpe en smule med hvor man skulle tage hen og især jeg havde fået noget forkøelsessår og kunne ikke finde medicin hernede til det det var de også behjælpelige med alt i alt en fed oplevelse..... vi fik bøffer og jeg tror aldrig jeg har fået så mør og lækker en bøf før dette er et MUST..... vi skal helt sikkert tilbage til frokost en dag og spise smørrebrød... takker for en fantastisk oplevelse.....

Et lille snert af Danmark i Beijing

24/03 2011 Morten Lund
Det vil Torben og hans Kinesiske kone blive glade for at høre. Det er virkelig en lille ydmyg Dansk oase i Beijing hvor du nok skal blive budt på "Grøn Te" hvis du vælger at indtage dit aftens måltid her.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/krydstogt/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.