Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Beijing

Læs mere om rejser til Beijing

"Hope Tunnel" i District 798
Rejsetips indsendt af:
Dorte Bæk-Sørensen
Randers
4. nov. 2010

Tre interessante steder i Kina: Beijing, Xi'an og Shanghai

I Beijing er der et helt fantastisk kunstområde (Hedder: "District 798") - en hel bydel med gallerier og museer. I et museum ser man bl.a. et tog, som har været indespærret i et bjerg, da der var jordskælv for 2 år siden: Hope Tunnel. Det er et kunstnerisk indtryk og handler ikke om, hvor mange der døde!!
Børn fra 0- 3 år har hul i bukserne!
Børn fra 0- 3 år har hul i bukserne!

Børn i Kina har hul i bukserne

I den gamle bydel i Beijing var der et meget charmerende byliv. Her er et helt almindeligt billede af en bedstemor (de forventes altid at tage sig af og bære rundt på børnebørnene).
Hvordan ser kejseren ud, når man graver ham ud!

Hvordan ser kejseren ud, når man graver ham ud!

Kejseren, der havde den store terra-cotta hær er endnu ikke gravet ud, men man ser et som-om gravkammer udenfor Xi'an, der viser, hvordan man forestiller sig ham, når han kommer for en dag. Floderne (de lyse striber på billeder) er lavet af kviksølv, og måske er rummet fuldt af giftige kviksølvdampe. Eller er det respekt for kejseren, der gør, at man ikke får gravet ham ud?
En dejlig snack: Grillstegte bier

En dejlig snack: Grillstegte bier

På det 5 stjernede hotel: Crowne Plaza Sun Palace i Beijing er der 5 restauranter. Den mest interessante er fra Ynnan Provinsen. Her får man forskellige snacks: Ristede bier og bambus-orm. De knaser godt og smager sødt. Derefter kan man få mange andre spændende retter bl.a. yak-okse
Shanghai by night
Shanghai by night

Shanghai - et festfyrværkeri af lys i tårnenes top!

Det er en utrolig flot oplevelse at gå op opdagelse i de gamle skyskrabere fra 1930 - artdeco udsmykninger og Mao's foretrukne hotel. Få en drink på toppen af Gran Hyats 87. etage (den næsthøjeste bygning i Shanghai i dag). Og derefter at sejle ud og se ind over byens lys.
Ærte- og majs ispinde! Sundt og meget velsmagende.
Ærte- og majs ispinde! Sundt og meget velsmagende.

Et væld af nye smagsmæssige oplevelser

Man får så mange underlige og anderledes smagsmæssige oplevelser. Blandt andet smagte jeg for første gang ærte- og majs is. De smagte rigtig lækker, er super-sunde og koster under 2 kr. pr. stk.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Beijing

Hoteller i Beijing
Rejser til Beijing
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.