Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kina

 • Det hellige bjerg

  (Bedømt af 1 person)
  12.09.14: Rasmus
  For folk der tager til Kina, kan det stærkt anbefales, at hvis man er i Beijing, og man har tid, at man tager en 1 eller 2 dage i byen Tai'an, som ligger 2 timer fra Beijing i højhastighedstog.
  Se hele rejsetippet
 • MED LILLROY SOM BLIND PASSAGER

  (Bedømt af 9 personer)
  10.08.13: GUNVOR
  13.7.2013 INDLEDTE VI VOR 2. KINA REJSE. KINA ER IMPONERENDE - IKKE BARE I STØRRELSE, MEN OGSÅ I KULTUR,HISTORIE OG NATUR.
  VI STARTEDE UD I SHANGHAI.FRA LUFTHAVN MED HØJHASTIGHEDSTOG TIL CENTRUM 305 KM/H.
  Se hele rejsetippet
 • Forberedelse til en grupperejse

  (Bedømt af 9 personer)
  14.05.13: Stephanie Stadager
  Jeg har flere gange været på grupperejser rundt om i verden, hvilket er en skøn rejseform. Man deler oplevelserne sammen, hvilket kommer en til gode, både på turen og når man kommer hjem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kina

Er du blevet væk i Kina???
Rejsetips indsendt af:
Susanne Christophersen
skagen
8. nov. 2010

Er du blevet væk i Kina???

Hvad gør man når man ikke længere kan finde vej?

På vildspor!

I Kina er det ofte uoverskueligt med veje, biler og cykler i rent kaos. (sådan ser det i det mindste ud for os ).

Derfor kan det være svært at finde vej til et bestemt sted eller at finde tilbage til ens hotel...... tag en taxi, som er billigt og vær på forkant med sprogvanskelighederne ved at medbringe hotellets navn både på engelsk men også kinesisk skrift. Eller en hvilken som heæst adresse man nu skal til.

Benyttede selv det, at have en tændstikæske printet med hotellet navn, når jeg på egen hånd tog på oplevelse i Nanjing.

Kommentarer til rejsetippet om Kina

Beijing

07/01 2011 Finn Sørensen
Jeg boede på Traders Hotel, lige i nærheden af Kinas højeste hus, og CCTVs fantastiske, tobenede bygning (Vist en Hollandsk arkitekt). Silke- og Perlemarkedet var lige rundt om hjørnet, og et stort underjordisk forretningskvarter, med bl.a kunstskøjtebane. i forbindelse med "China World". Vi kørte med bus, til Badaling, som var skæmmet af skilte, fra de Olympiske lege, og fik også set en hel del, af de gamle seværdigheder, naturligvis.
Jeg kunne tænke mig at komme tilbage, på egen hånd, og også at komme til Shanghai, - det nye Kina.
men nu går der jo et superhurtigt tog, som har skåret rejsetiden ned til flytider, så det var måske en løsning?

Lost!

07/01 2011 Finn Sørensen
I Xian, med et selskab, var mine ledsagere i byen, med et visitkort, fra hotellet, - som, - i parantes, - lå lige uden for bymuren, og var 22 etager højt - og blev bedt om at forlade taxien, for chauføren kunne/ville ikke køre dertil! Endnu en taxi, med samme resultat, før det lykkedes at finde en, der kørte! Xian er en mindre kinesisk landsby, med omkring 7 millioner mennesker, så de kan måske ikke læse, allesammen?

Sprogvanskeligheder!

06/01 2011 Lisa Ting
Var med familien i Beijing i sommer på egen hånd (pu ha, hot hot hot!!) I Beijing er det kun få der taler engelsk, men i forretningskvarteret kan man være mere heldig at møde en engelsktalende kineser. Gadenavnene står skrevet på kinesisk, så vi havde god hjælp af guiden "Turen går til Kina/Beijing". Derudover benyttede vi os flittigt af hotellets personale, fik dem til at skrive fx udflugtstederne på kinesisk. Vi benyttede meget metroen i Beijing, det var til gengæld supernemt at finde rundt med den. Alt står sktevet på kinesisk og engelsk. Ligeledes bliver der sagt både på kinesisk og engelsk i højtaleren når man er ved at være fremme ved de forskellige destinationer.
På restauranterne måtte vi tilgengæld benytte os af fingersprog og gestitulerende. Èn gang opgav vi og gik. Vi skulle have hotpot (kinesisk fondue) men de forstod intet. Receptionisten fra vores hotel var rigtig venlig hun gik med os tilbage til restauranten og tolkede. Vi fik hotpot og alle var glade, også personalet der.
En dag tog vi med regionaltoget til Muren (Badaling). En kæmpe oplevelse, lige fra det at købe billet, hvor ingen taler engelsk, og til mødet med muren. Fantastisk!
Jo vi oplevede rigtig meget, især fordi vi havde valgt et gårdhavehotel i Hutongerne. Dvs. vi boede dør om dør med den menige kineser, hvilket sætter tingene eller forholdene lidt i perspektiv.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kina

Hoteller i Kina
Rejser til Kina
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/milano/stort-for-smaat-i-milano-storbyferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.