Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Se alle rundrejser i Kina med dansk rejseleder

Flybilletter til Kina

Book en flybillet hos en af vores Kina-specialister

Vores Kina-specialister giver dig gode råd om de bedste ruter og hjælper dig med at finde de bedste priser på flybilletter til Kina. Vi tilbyder også at oprette en reservation, mens du beslutter dig. Ring 70 11 60 11.

Værd at vide om flybilletter til Kina

Vi samarbejder med alle de vigtigste luftfartsselskaber, der tilbyder flybilletter til Kina.

Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter tilbyder vi også en lang række specialpriser på flybilletter til Kina.

Prisen på en flybillet til Kina ændrer sig ofte. Vi udgiver derfor løbende en oversigt med priseksempler på en flybillet til Kina i kombination med fx hotel.

Kontakt os for en flybillet til Kina

Kontakt os altid for en helt aktuel pris på en flybillet til Kina, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flybillet-kampagner eller andre tilbudspriser på flybilletter til Kina.

Alle vores Kina-specialister er altid opdateret online på de bedste priser på flybilletter til Kina, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Kina til den bedst mulige pris.

Kombiner din flybillet til Kina med hotel

Når du skal købe en flybillet til Kina, kan det ofte godt betale sig at købe en pakke, hvor prisen på flybilletten er kombineret med fx hotel, da vi har gode specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på en flybillet til Kina i kombination med hotel har ofte restriktioner, som fx gør, at flybilletten ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din flybillet til Kina.

Book din flybillet til Kina online

Du kan også vælge at bestille din flybillet til Kina i vores online-booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte spare penge på din flybillet til Kina, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet i Kina, kan det gøres ved at vælge one way på vores booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.