Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kina

 • Det hellige bjerg

  (Bedømt af 1 person)
  12.09.14: Rasmus
  For folk der tager til Kina, kan det stærkt anbefales, at hvis man er i Beijing, og man har tid, at man tager en 1 eller 2 dage i byen Tai'an, som ligger 2 timer fra Beijing i højhastighedstog.
  Se hele rejsetippet
 • MED LILLROY SOM BLIND PASSAGER

  (Bedømt af 9 personer)
  10.08.13: GUNVOR
  13.7.2013 INDLEDTE VI VOR 2. KINA REJSE. KINA ER IMPONERENDE - IKKE BARE I STØRRELSE, MEN OGSÅ I KULTUR,HISTORIE OG NATUR.
  VI STARTEDE UD I SHANGHAI.FRA LUFTHAVN MED HØJHASTIGHEDSTOG TIL CENTRUM 305 KM/H.
  Se hele rejsetippet
 • Xian - 6000 soldater med i graven

  (Bedømt af 123 personer)
  Vi bliver forarget over Ceau­ses­cus, Saddam Husseins for ikke at snakke om Hitlers storhedsvanvid. Gale despoter og diktatorer, der opførte pragtpaladser, boulevarder og monumentale bygningsværker til ære for sig selv.Men bliver bjergtaget af ældgamle mausoleer, som vi kalder »verdens vidundere«, mausoleer som tusindvis af fattige trælle sled sig ihjel for at lade opføre.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kina

Forberedelse til en grupperejse
Rejsetips indsendt af:
Stephanie Stadager
København
14. maj 2013

Forberedelse til en grupperejse

Jeg har flere gange været på grupperejser rundt om i verden, hvilket er en skøn rejseform. Man deler oplevelserne sammen, hvilket kommer en til gode, både på turen og når man kommer hjem.
I begyndelsen brugte jeg ikke særlig meget tid på at forberede mig på turen for der var jo en rejseleder med, som man kunne udspørge undervejs. Jeg læste lidt om de steder, vi skulle opleve, men ikke særlig meget om kulturen, skikke og dagligdagen.

Jeg lærte dog hurtigt, hvilken gave det er, at rejse til et land, hvor man har sat sig ind i både historien og det moderne liv. Det kræver bare et par rejsebøger og nogle aftner på nettet, så er man klar. Når man ankommer, er man allerede omstillet og klar til at suge til sig. Man behøver ikke stille de kedelige spørgsmål, som man kunne have læst sig til, eller bruge flere dage, på at indordne sig i den fremmede kultur.

Rejselederen vil hellere end gerne besvare spørgsmål, så det er nu, man skal udnytte at man ved hvad der står i bøgerne og begynde at spørge ud over dette. Det er utroligt, hvor givende det er, at kunne spørge ind til noget af det, som kun lokale kan svare på. Det giver en meget større rejseoplevelse, og som en dansk rejseleder engang sagde, så var det også meget sjovere for ham, at have nysgerrige gæster med.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kina

Hoteller i Kina
Rejser til Kina
Denne side er udskrevet d. 21. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.