Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål i Kina

Rejser til Hong Kong

Her kan du bestille din rejse til Hong Kong i Kina. Vi kan hjælpe dig med at finde billige flybilletter og centrale hoteller i Hong Kong. Vi arrangerer desuden rundrejser med dansk rejseleder - se aktuelle rundrejser til Hong Kong og Kina.

Hong Kong - er herligt miks af øst og vest

Der er et herligt leben i Kowloon
Når du rejser til Hong Kong, oplever du et fantastisk miks af Østens farver og mystik sammen med hypermoderne vestlig arkitektur og drøn effektive transportmuligheder.

Mange bruger Hong Kong til et mellemstop på et par dage, inden de rejser videre, men du kan faktisk bruge en hel ferie på Hong Kong.

Du kan slentre rundt og beundre udsigten over Hong Kong fra Victoria bjerget, gå ”shop-amok” i de utallige forretningsarkader, lære om Hong Kongs historie på et af de mange museer, indsnuse atmosfæren på et marked eller få ”en på opleveren” i de imponerende forlystelsesparker. Hong Kong har masser at byde på, og er ganske enkelt en af de mest interessante storbyer i hele Østen.
 

Kowloon – det en gó base i Hong Kong

De fleste der rejser til Hong Kong stifter bekendtskab med Kowloon., da det er den oplagte base med masser af overnatningsmuligheder, super shopping, og ikke mindst eminente transportsystemer. Du kommer nemt rundt til hver en afkrog af Hong Kong. Vil du lære lidt om Hong Kongs historie, kan du lægge vejen forbi Hong Kong Museum of History.
Tag en tur med bjergbanen og få udsigt til Hong Kong

Rejser med børn til Hong Kong

Rejser du med børn til Hong Kong, vil en tur til Space Museum være oplagt, da der er masser af ting man kan prøve. Er du til shopping, kan du bruge flere timer i Harbour City med hundredvis af forretninger med alle de kendte mærkevarer. Eller hvad med at vandre rundt på et af de mange spændende markeder som fx Fuglemarkedet, Jademarkedet eller aftenmarkedet på Temple Street. Om aftenen bør du overvære det spektakulære lysshow ”A Symphony of Lights” fra Avenue of Stars.

 

På Hong Kong halvøen dominerer skyskraberne

Du kommer nemt til og fra Hong Kong halvøen med Star Ferry. Den korte tur giver en fantastisk udsigt til Hong Kongs skyline. Du får også en imponerende udsigt ud over Hong Kong halvøen, hvis du tager bjergbanen op til Victoria bjerget. Tæt på bjergbanen ligger den pragtfulde Hong Kong Park mellem den frodige bjergskråning og de utallige skyskrabere. Omkring Ladder Street finder du et af Hong Kongs bedst bevarede gamle kvarterer og tæt derpå det lille Man Mo tempel. Du skal næsten også prøve de karakteristiske dobbeltdækker sporvogne… et af Hong Kongs mange varetegn.
Forlystelser på Hong Kong halvøen

Forlystelser på Hong Kong halvøen

Der er flere herlige forlystelser på Hong Kong halvøen. Ocean Park er en stor ”legeplads” for børn og barnlige sjæle. I parken finder du Marineland med fantastiske forestillinger med både søløver og delfiner. I Headland Rides og Adventureland findes de adrenalinpumpende rutsjebaner og andre spændende forlystelser. I Lowland Gardens kan du hilse på de charmerende pandaer, og i Kids World er der alle mulige ting for de små.

Du kan også slikke solskin og tage en dukkert i Repulse Bay på den sydlige del af Hong Kong halvøen. Og når du nu er kommet så langt, kan du kombinere stranden med Stanley Marked, hvor du kan købe alt mellem himmel og jord. Du kan slutte dagen af med Aberdeen med en lille havn, hvorfra du kan tage på havnerundfart.
Prøv den 6 km lange svævebane til Den Store Buddha

Lantau øen – bjergrig natur og et Disneyland

Lantau øen er dækket af små bjerge, hvor det højeste er Phoenix på 935 meter. Der er en enestående udsigt derfra, ikke mindst ved solopgang. På Lantau øen hviler der en fred og ro… en stærk kontrast til den øvrige Hong Kong, hvor der er et evigt leben. Øen er ideel til skønne vandreture eller du kan tage en tur med den 6 km lange svævebane til Den Store Buddha. Tæt på Buddha statuen er Po Lin templet, der bestemt også er et besøg værd. Rejser du med børn, kan du tage dem med i Disneyland, der åbnede i 2005.

 

Macao – ideel til en dagsudflugt fra Hong Kong

Du kan tage på en spændende udflugt til Macao, der tidligere var under portugisisk kolonistyre. Det er specielt den gamle bydel, der er interessant og oser af atmosfære. I dag står den på UNESCO´s liste, som en del af verdens kulturarv.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Hong Kong

Se alle hoteller på kort over Hong Kong
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sri-lanka/tilbud-sri-lanka-oestens-paradis-rundrejse.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.