Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Hong Kong

Her kan du bestille flybilletter til Hong Kong. Vælg din rejseperiode i søgeboksen og klik ”Søg fly”. Så vælger du blandt de bedste priser på flybilletter til Hong Kong.

Transport til og fra Hong Kong lufthavn

Når du ankommer med fly til Hong Kong lander du i lufthavnen, Hong Kong International Airport (HKIA),som ligger ca. 30 km udenfor byen centrum. Efter din flyrejse kan du vælge mellem en række forskellige transportmidler videre til Hong Kongs centrum.

Med tog
Det er både nemt, hurtigt og miljøvenligt for dig at tage toget. Fra Hong Kongs internationale lufthavn, kan du tage Airport Express toget direkte til Hong Kongs hovedbanegård. Toget går hvert 12. minut og kører dig til centrum på 24 minutter.

Med bus

Hong Kongs bussystem er meget velfungerende. Fra lufthavnen er der gode busforbindelser til hver afkrog af Hong Kong. Tag fx bus no. A10, A11 eller A12 som alle går til city.

Med taxi

Det er selvfølgelig nemmest for dig at tage taxi til Hong Kongs centrum. Vær dog opmærksom på, at taxisystemet er helt anderledes i Kina. Taxierne er delt op i forskellige farver alt efter hvilket distrikt de tilhører. De holder i øvrigt parkeret i farveorden. Hvis du skal til Hong Kongs centrum, skal du tage en rød taxi. Prisen, som naturligvis er dyrere end andre transportmidler, er fastsat på forhånd og det nytter derfor ikke at prutte om prisen. Du finder taxiholdepladsen udenfor ankomsthallen.

Kort om Hong Kong

Kort om Hong Kong
Hong Kong er en betagende metropol og med over 6,8 millioner indbyggere, er det vist på sin plads at kalde Hong Kong for en gigantisk by. Byen adskiller sig meget fra resten af Kina, da den er en sammensmeltning af vestlig og kinesisk kultur og dermed meget international. De officielle sprog er engelsk og kinesisk, så du vil ikke være fortabt i kinesiske tegn. Byen er utrolig ren og smuk og bl.a. kendt for dens fornemme køkken, uovertrufne shoppemuligheder og ikke mindst for at være et sted, hvor du kan rekreere.

Nok er Hong Kong stor, men den er nem at begå sig i og har et veldesignet transportsystem. Tag fx en færge og opleve byen fra vandsiden eller besøg Hong Kong Island, hvor du ved Victoria Peak kan opleve en vanvittig smuk udsigt til Hong Kongs skyline. Tager du til Hong Kong for at shoppe, er bydelen Kowloon et must og trækplaster for alverdens shoppeglade turister. Du vil aldrig glemme din flyrejse til Hong Kong. Bestil dine flybilletter i dag.
Læs mere om Hong Kong
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.