Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Hong Kong

 • Hong Kong - En storby med muligheder

  (Bedømt af 1 person)
  20.01.12: Natacha Nielsen
  Da jeg nu har opholdt mig i Sydkina i et år, er jeg blevet meget glad for Hong Kong. Byen byder på alt fra snævrere kinesiske restauranter til den enormt dyre eftermiddags te på Peninsula Hotel.
  Se hele rejsetippet
 • Forskellighedens Macau

  (Bedømt af 32 personer)
  07.01.12: Martin
  Macau ligger en times sejltur sydvest for Hong Kong, og har omkring 500.000 indbyggere og op mod 25 millioner turister hvert år. Det er primært kinesiske turister fra det store fastland der kommer til Macau for at spille på de mange kasinoer.
  Se hele rejsetippet
 • Et anderledes Hong Kong

  Vinderrejsetip Marts 2012
  (Bedømt af 47 personer)
  05.01.12: Martin
  Yes!! Jeg fik praktikpladsen og var klar til mit første møde med Hong Kong og Asien. Jeg opholdt mig i Hong Kong i 6 måneder, og med dette rejsetip vil jeg gerne introducere dig til nogle af mange highlights der er at finde i Hong Kong.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Hong Kong

Hong Kong - wow
Rejsetips indsendt af:
Dorte Rolvung
Greve
8. aug. 2010

Hong Kong - wow

Kan man bruge 14 dage i Hong Kong? Svaret er et stort JA!!!

Hong Kong byder på alt: gammelt, nyt, natur, strand, storby inden for få kilometer - skal opleves :-)

Min mand, datter på 12 og jeg har lige været 15 dage i Hong Kong - og hold da op en storby. Vi boede 6 dage i centrum, Kowloon, 6 dage i New Territories (25 min fra centrum) og 4 dage i Disneyland (15 minutter fra lufthavnen).

Centrum er helt fantastisk. Vi har været på mange museer - både for børn og voksne, besøgt diverse udkigsposter for at se den flotte skyline - best af alle er "The Peak" som man kommer til via en tram. Vi har sejlet meget med "Star Ferry" som er en lille færge der sejler ca. 5-10 minutter for at komme over til Hong Kong Island. Befolkningen er meget venlige og hjælpsomme.

I Disneyland boede vi på Hollywood Hotel og her fik vi en meget fin service. Disneyland er ikke særlig stort, men de har et fyrværkeri som vi ikke har set nogen steder. Sikke stærke farver - meget meget flot. Vi tog til Disneyland i to dage og det var helt fint, så havde man tid til alle shows og til at prøve forlystelserne. Den sidste dag tog vi til Ngong via en 5,5 km. lang svævebane med en utrolig udsigt. Heroppe besøgte vi en kæmpe budha og et tempel. Dejligt sted, men varmt, meget varmt.

Mange spurgte os om vi dog kunne få så mange dage til at gå i Hong Kong og vi er slet ikke i tvivl om at det har været en af de største rejseoplevelser vi har haft. Kan varmt anbefales.

Med venlig hilsen
Dorte
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Hong Kong

Hoteller i Hong Kong
Rejser til Hong Kong
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/england/london/vinterferie-i-swinging-london.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.