Billedet er fra Hong Kong

Fakta

  • Elevator
    Elevator
  • Concierge
  • Lounge
  • Mødelokaler
  • Ikke ryger værelser
    Ikke ryger værelser

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Kowloon Hotel

4.stjernet hotel med god, central beliggenhed i Hong Kong
Kowloon Hotel ligger centralt på Nathan Road, kun 10-minutters gang fra byens centrum og er et ideelt udgangspunkt for at udforske Hong Kongs seværdigheder. Hotellet ligger desuden lige ved togstationen Tsim Sha Tsui (MTR) og færgeterminalerne med Star Ferry og China Ferry er også kun en kort gåtur fra hotellet. Fra Hong Kong Lufthavn kommer du til hotellet på bare 25 minutter med eksprestog, og 45 minutter i bil.

Kowloon Hotel består af i alt 733 værelser, der varierer i størrelse og standard - fra 18 til 43 kv.m. Du kan vælge mellem superior-værelser, (nederste etager), deluxe-værelser, juniorsuiter, Executive-suitet, Harbour-view værelser (øverste etager) og dobbelt-eller twin værelser (rummer højst 2 voksne og 1 barn). Værelserne er indrettet med eget badeværelse, en hårtørrer, regulerbar radiator og enten en dobbelt eller en king-size seng. Ud over dette er der telefon, satellit / kabel-tv, en radio, internetadgang, en minibar, en safeboks og te og kaffe-faciliteter. Junior- og executive-suiter har ekstra plads og komfort.

Et veludstyret fitnesscenter og en 25 m indendørs pool med jacuzzi findes på 1. sal i CVJM bygningen overfor hotellet og du kan købe billet til disse faciliteter på hotellet.

Du kan spise morgenmad hver morgen på Kowloon Hotel. Frokost og aftensmad tilbydes som a la carte, som menu eller buffet. Hotellets bare serverer et bredt udvalg af coctails og vine, som du kan nyde til den levende musik om aftenen.
American Express, Diners Club, JCB, MasterCard og Visakort, accepteres som betalingsmidler
Denne side er udskrevet d. 29. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/berlin/kempinski-hotel-bristol.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.