Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kina

 • Det hellige bjerg

  (Bedømt af 1 person)
  12.09.14: Rasmus
  For folk der tager til Kina, kan det stærkt anbefales, at hvis man er i Beijing, og man har tid, at man tager en 1 eller 2 dage i byen Tai'an, som ligger 2 timer fra Beijing i højhastighedstog.
  Se hele rejsetippet
 • MED LILLROY SOM BLIND PASSAGER

  (Bedømt af 9 personer)
  10.08.13: GUNVOR
  13.7.2013 INDLEDTE VI VOR 2. KINA REJSE. KINA ER IMPONERENDE - IKKE BARE I STØRRELSE, MEN OGSÅ I KULTUR,HISTORIE OG NATUR.
  VI STARTEDE UD I SHANGHAI.FRA LUFTHAVN MED HØJHASTIGHEDSTOG TIL CENTRUM 305 KM/H.
  Se hele rejsetippet
 • Forberedelse til en grupperejse

  (Bedømt af 9 personer)
  14.05.13: Stephanie Stadager
  Jeg har flere gange været på grupperejser rundt om i verden, hvilket er en skøn rejseform. Man deler oplevelserne sammen, hvilket kommer en til gode, både på turen og når man kommer hjem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kina

Rejsetips af samme forfatter

Kina - En restaurant, der bliver dig en gåde :)
Rejsetips indsendt af:
Århus C
25. maj 2011

Kina - En restaurant, der bliver dig en gåde :)

På min rejse i Kina stødte jeg på en restaurant med et helt særligt koncept. People 7, er opbygget som en gåde. Det er alt fra hvordan man finder og kommer ind på restauranten til hvordan man kommer ind på toilettet.
People 7, er en ud af 3 restaurant. People 7 og People 6 ligger i Shanghai mens People 8 ligger i Beijing. De er alle baseret på samme koncept ”gåden” men har forskellig indretning og menu.

People 7, blev min yndlings restaurant. Når man ankommer til gaden hvor den ligger kan det være lidt svært at finde indgangen. Der er nemlig ikke noget stort skilt eller lignende som man forventer. I stedet viser en lyskegle logoet på fortovet og en trappe synes at gå ind i mørket. Følger man trappen kommer man op til 9 lysende holder. Stikker man nu hånden i det rigtige hold vil den skydedør åbne sig, men det kan tage sin tid at gennemskue…

Indretningen i restauranten er minimalistisk, simple borde og stole er fordelt i åbne lokaler, der er også mulighed for at sidde i en slags bås hvor der er plads til en 6-8 personer. Bordende er opdækket med særligt porcelæn med kinesiske gåder på. duen på bordet er også dekoreret med kinesiske gåder, man kan sidde og munder sig med. Læser man ikke kinesisk, er det en god ide at tage sine kinesiske venner med, men også selvom man ikke læser kinesisk er restauranten et besøg vær.

Menuen består som de fleste at kinesiske restauranter i at man bestiller an masse små rater som man så deler, alle ved bordet. Raterne er ikke kun kinesiske men også inspireret fra rasten af verden. De serveres på mange kunstneriske måder og det er en fornøjelse at spise der ikke kun for smags sanserne men også for øjende.

Som nævnt tidligere er det også en udfordring at gå på toilettet, men jeg vil ikke afslører hvad gåden er der, der skal være lidt overraskelse i at komme der.

Jeg håber at I vil nyde denne ”gåde” lige så meget som mig.

adressen er : People 7 Bar Shanghai
805 Julu Road, by Fumin Road.

Tel: +86 (21) 5404 0707

og på kinesisk:


805 Julu Lu,
巨鹿路805号

Directions:
near Fumin Lu, Metro Line 1 Changshu Lu Station
近富民路,地铁1号线常熟路站

OBS: Foto er lånt fra hjemmesiden: http://www.potatomato.com/blog/?p=2587

Restauranter
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kina

Hoteller i Kina
Rejser til Kina
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/prag/panorama-hotel-prague.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.