Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kina

 • Det hellige bjerg

  (Bedømt af 1 person)
  12.09.14: Rasmus
  For folk der tager til Kina, kan det stærkt anbefales, at hvis man er i Beijing, og man har tid, at man tager en 1 eller 2 dage i byen Tai'an, som ligger 2 timer fra Beijing i højhastighedstog.
  Se hele rejsetippet
 • MED LILLROY SOM BLIND PASSAGER

  (Bedømt af 9 personer)
  10.08.13: GUNVOR
  13.7.2013 INDLEDTE VI VOR 2. KINA REJSE. KINA ER IMPONERENDE - IKKE BARE I STØRRELSE, MEN OGSÅ I KULTUR,HISTORIE OG NATUR.
  VI STARTEDE UD I SHANGHAI.FRA LUFTHAVN MED HØJHASTIGHEDSTOG TIL CENTRUM 305 KM/H.
  Se hele rejsetippet
 • Forberedelse til en grupperejse

  (Bedømt af 9 personer)
  14.05.13: Stephanie Stadager
  Jeg har flere gange været på grupperejser rundt om i verden, hvilket er en skøn rejseform. Man deler oplevelserne sammen, hvilket kommer en til gode, både på turen og når man kommer hjem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kina

Lijiang et ukendt Paradis i Sydkina
Rejsetips indsendt af:
Martin
Slagelse
26. dec. 2009

Lijiang et ukendt Paradis i Sydkina

Nogle gode forslag til udflugter og aktiviteter man kan foretage fra Lijiang i Sydkina. Desværre et ukendt område for langt de fleste.

Hvis man skal til Sydkina

Hvis man vælger at drage til Yunnan for at opleve noget af det, efter min vurdering, noget af det absolut flotteste natur i Kina. Så er et par dages pause i Lijiang et must, det kan godt være mange taler flot om byen Dali, men Dali kan overhovedet ikke sammenlignes med Lijiang. Den gamle bydel hvor alt motorkørsel stort set er umuligt grundet de små gader, er som at være i en helt anden verden.

Der er små hyggelige vandløb langs gaderne, flere steder er der også høje træer hvor gademusikanter spiller på deres løjerlige instrumenter. Fra flere af resturanterne kommer dufte man ellers kun finder tæt på køkkenet i resturanter i de større byer, her finder man duften helt ude på gaden.

Hvis man overnatter i den gamle bydel bør man helt sikkert besøge markedspladsen Sifang og se folkedans og hvis man har modet deltage, man skal dog være forberedt på en del latter fra de omkring stående kinesere, ikke at det er ondt ment men for mange kinesere i Lijiang er vesterlændinge et sjældent syn.

Hvis man kan få sit hotel eller hostel til at arrangere en tur til Logu søen så er det alle pengene værd. Søen er så stor og så ren at man ikke kan andet end overvældes af det smukke scenari, gæstehusene bar meget præg af turisme, men det gør ikke området mindre smukt.

Men uanset hvordan man vælger at bruge dagene i Lijiang, så er det et specielt og meget smukt sted.

Aktiviteter
Udflugter

Kommentarer til rejsetips om Kina

Dragon snow mountain Lijiang

20/11 2012 Peter
Lijiang er for vildt. Sæt mindst 5 dage af til Lijiang og omegn. Søg på nettet og bliv imponeret - har lige været ved bla Dragon Snow mountain og en masse omkring liggende seværdigheder. Lijiang gamle bydel er dejlig og så er der rimeligt struktureret i denne by - der er rent og maden god. Ligger tæt på Shrangri-la. De lokale er meget mørke i huden - som i Tibet. Husk varmt tøj, da byen er i 2400meters højde.

Sydkina

01/05 2010 Barbara-Ann Rasmussen
Vi overvejer en tur til Sydkina i september og er derfor glade for at høre fra andre vedr. dette. Tak for tippet om Logo-søen.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kina

Hoteller i Kina
Rejser til Kina
Denne side er udskrevet d. 16. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/skotland/edinburgh/en-overset-perle.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.