Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Kina

 • Det hellige bjerg

  (Bedømt af 1 person)
  12.09.14: Rasmus
  For folk der tager til Kina, kan det stærkt anbefales, at hvis man er i Beijing, og man har tid, at man tager en 1 eller 2 dage i byen Tai'an, som ligger 2 timer fra Beijing i højhastighedstog.
  Se hele rejsetippet
 • MED LILLROY SOM BLIND PASSAGER

  (Bedømt af 9 personer)
  10.08.13: GUNVOR
  13.7.2013 INDLEDTE VI VOR 2. KINA REJSE. KINA ER IMPONERENDE - IKKE BARE I STØRRELSE, MEN OGSÅ I KULTUR,HISTORIE OG NATUR.
  VI STARTEDE UD I SHANGHAI.FRA LUFTHAVN MED HØJHASTIGHEDSTOG TIL CENTRUM 305 KM/H.
  Se hele rejsetippet
 • Forberedelse til en grupperejse

  (Bedømt af 9 personer)
  14.05.13: Stephanie Stadager
  Jeg har flere gange været på grupperejser rundt om i verden, hvilket er en skøn rejseform. Man deler oplevelserne sammen, hvilket kommer en til gode, både på turen og når man kommer hjem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Kina

Nanjing, kinesernes egen turistby
Rejsetips indsendt af:
Lene Elise Petersen
Korsør
29. dec. 2011

Nanjing, kinesernes egen turistby

Nanjing, der betyder sydbyen, har været kinas hovedstad i flere perioder. Nanjing er let tilgængelig flyv f.eks. Beijing - Nanjing eller tag med hurtigtog fra Shanghai til Nanjing på 2 t.
Nanjing ligger smukt ud til Yangtze floden og byder simpelthen på alt - fra shopping til smukke parker, historiske mindesmærker, museer og smuk natur.
Mouchou Park
Mouchou Park

Parker i Nanjing

Der er mange smukke parker i Nanjing, bl.a. Muchou Park, der ligger i centrum, hvor kineserne mødes med familien især i weekenden indtager frokosten, børnene og de voksne leger og der spilles musik og synges.
Confucius Templet
Confucius Templet

Confusius Templet

Confucius Templet, et stort tempel i centrum. Confucius var en kinesisk filosof, der har haft stor indflydelse på det kinesiske samfunds moralske værdier. Templet omkranses af et marked med mindre boder, der byder på næsten alt, og foran templet kan man få en tur rundt i byen i Rickshaw eller sejle en tur på kanalerne. Der er meget smukt og hyggeligt både dag og aften med alle lysene.
Kig udover Yangtze
Kig udover Yangtze

Yangtze Floden

Det er en oplevelse at se Yangtze floden. Det er blevet forholdsvist dyrt at tage en sejltur på Yangtze floden - men floden og området kan jo også nydes fra bredden - og man får et sug i maven over dens storhed og kan bedre forstå dens betydning som færdselsåre langt ind i Kina gennem alle tider.
Morgenmad: Omelet og 1 sort æg ca. 7 yuan
Morgenmad: Omelet og 1 sort æg ca. 7 yuan

God og billig mad i Nanjing

Der er mange restauranter og rigtig mange boder og madvogne, hvorfra man spiser rigtig godt (spis dog altid kogt/stegt mad, eller noget du kan skrælle, det gælder jo overalt). Selvom man får morgenmad på sit hotel, må man prøve morgenmaden mindst én gang sammen med kineserne, prøv f.eks. en omelet/æggekage eller noget brødagtigt eller måske et sort æg (kogt i soya) - og oplev samtidig den hektiske trafik og tonsvis af mennesker en tidlig morgen. Morgenkaffen kniber det med - men kan dog fås nogle steder. Et godt kinesisk aftensmåltid fås for 30 yuan inkl. drikkevarer (ca. 25 Dkr.), men går man på f.eks. italiensk restaurant er prisen næsten som i Danmark.
Shanghai Skyline
Shanghai Skyline

Hurtigtog Nanjing - Shanghai

Vil du opleve Shanghai og ikke mindst at køre med hurtigtoget med tophastighed på 430 km/t, kommer man på kun 2 timer fra Nanjing South Station til Shanghai - eller på kun 1 time til Suzhou og oplev her bl.a. silkefabrikation fra silkeorm til det færdige produkt.
Der er så mange muligheder, også smuk natur f.eks. ved Purple Mountain - at man kan blive ved med at fortælle om selve Nanjing, provinsen Jiangsu og de endnu større byer omkring.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Kina

Hoteller i Kina
Rejser til Kina
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/bryce-canyon/en-skoen-ferie-i-usa.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.