Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Rundrejser i Kina hvor du
oplever Shanghai

Andre rejsemål i Kina

Rejser til Shanghai

Den kinesiske storby Shanghai er fuld af liv og spændende oplevelser. Byen vrimler med mennesker og moderne skyskrabere. Havnepromenaden The Bund med udsigt over Shanghais nye skyline er et must-see i både dagslys og efter mørkets frembrud. Tag en tur op i en af skyskraberne og skyl oplevelsen ned med en tur på et autentisk tehus. Se aktuelle rundrejser med dansk rejseleder til Shanghai og Kina. Ønsker du billige flybilletter og centrale hoteller i Shanghai, hjælper vi dig også med det.
 

Shanghai – en storby med visioner

Shanghai har gennemgået en imponerende udvikling siden 1990, og den fortsætter med uformindsket styrke. Nye højhuse skyder op næsten hver eneste dag, og tromler de gamle bydele ned. Rejser du til Shanghai, vil du opleve en vanvittig stræbsom storby med store visioner. Hvis du går en tur langs havnepromenade The Bund, får du selv syn for sagen.

Shanghai byder egentlig ikke på mange seværdigheder traditionel forstand. Det er derimod hele stemningen, menneskemyldret der gør forskellen. Du oplever nyrige kinesere i højt tempo, kinesiske turister der stiller op til fotografering overalt og ikke mindst levn fra kolonitiden, hvor Shanghai blev kaldt Østens Paris.
Tidlig morgen i Shanghai

Havnepromenaden The Bund – et ”must see” i Shanghai

Husk endelig kameraet når du rejser til Shanghai og tager til The Bund. Havnepromenaden giver en fabelagtig panoramaudsigt over Huangpu floden til Shanghais nye skyline i udviklingszonen, der i 1990 ikke bestod af andet end rismarker. Husk også at se til den anden side, hvor de smukke bygninger fra kolonitiden, vidner om velmagtsdagene i 1930érne. Om aftenen kan du opleve en sand eksplosion af neonreklamer og lyskanoner, der lyser nattehimlen op.

 

Sejltur på Huangpo floden

Tag på en sejltur på Huangpo floden og oplev den travle flod. Det er dejligt afslappende og du får serveret en enestående udsigt på et sølvfad.
Skyskraberne skyder op overalt i Shanghai

Shanghais enorme skyskrabere

Flere af Shanghais skyskrabere og tv tårne er allerede blevet storbyens nye varetegn. Tv-tårnet (Orientens Perle) der rager næsten 470 m i vejret, er et af de mest spektakulære, med to udsigtsplatforme, som du bør besøge når du rejser til Shanghai. Skyskraberen Jinmao er en anden arkitektonisk perle på 420 m i Pudong området, og ikke mindst Shanghai World Financial Center med sine knap 500 m.

 

En smagsprøve af det gamle Shanghai

Den super populære basar omkring Yuyuan haven emmer af atmosfære, men skindet bedrager. Det meste er splinter nyt, men opført i gammel klassisk kinesisk arkitektur. Du kan slentre rundt blandt masser af små butikker, restauranter og de hyggeligste te-huse.
Besøg et tempel i Shanghai

Folkets Plads og Nanjing Lu – Shanghais shoppinggade no. 1

Det kulturelle centrum i Shanghai er omkring Folkets Plads (Renmin Square), med alle typer forlystelser. Det er også der du finder Shanghais populæreste shoppinggade Nanjing Lu. Der er et leben dag og nat. Det er sjovt at se de små turistvogne/tog, der køre op og ned ad gaden, propfyldte med kinesiske turister. Mest imponerende er det farverige lyshav fra de overdrevne store neonreklamer.
 

Kinas måske bedste museum ligger i Shanghai

Der er utallige kunstskatte gemt i Shanghais Museum. Der er langt over 100.000 genstande, så mon ikke du kan bruge nogle timer i museet, hvis du bare er en smule kunstinteresseret? Der er keramik, malerier, møbler, dragter, mønter og meget mere.
 

Besøg et tempel i Shanghai

Shanghai er ikke ligefrem den storby i Kina med de største eller smukkeste buddhistiske templer. Der er dog ét der er et besøg værd. Jade Buddha Templet i Jingán kvarteret.

Start nu! Det er let at bestille din rejse til Shanghai

Se liste med udvalgte hoteller i Shanghai
Se udvalgte hoteller på kort over Shanghai
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/oregon/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.